Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Een compleet nieuwe look voor je huis

Je kunt het helemaal zat zijn om elke dag, elke maand, elk jaar weer tegen diezelfde saaie muur aan te kijken. Het begon als klein storend iets en is uitgegroeid tot een ergernis. Nou blijf dan niet daar zitten niets te doen, maar doe er iets aan! Je kunt je huis op heel veel manieren een andere look geven en je kunt het zo duur maken als dat je zelf wilt. Er zijn ook heel veel manieren waarop je dit kunt aanpakken.

Vooral aan de muren in het huis kun je veel veranderen. Je kunt namelijk gaan verven en het de kleur geven die je zelf wilt. Als je dit echter niet heftig genoeg vindt, kun je ervoor kiezen om te gaan behangen. Dit is misschien wel heel veel werk, maar daardoor is de muur niet meer effen en saai. Alles in ons huis is tegenwoordig strak, effen met zo weinig mogelijk kleur. We kunnen dus wel wat vrolijkheid gebruiken. Als je toch geen zin hebt in het behang kun je ook voor totaal iets ander kiezen, namelijk strips. Met steenstripsen houtstripsgeef je het hele huis een andere sfeer. Door deze strips lijkt het namelijk alsof het huis bedekt is met stenen wanden, waar verschillende vormen en maten bakstenen inzitten. Bij de houtstrips hebben de bakstenen dan een houten uitstraling. Deze strips zijn in heel veel kleuren te verkrijgen en passen dus bij elk huis. Je hoeft deze strips ook niet op elke muur in het huis te zetten. Het is het mooist als je maar een muur bedekt met deze strips, zodat het wat meer opvalt, maar het huis niet te druk wordt.

Er zijn dus onwijs heel veel manieren waarop je de muren in het huis een hele andere uitstaling kan geven, die je allemaal zelf kan toepassen.

https://www.style4walls.com/nl/