Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Definitief ontharen is de ideale oplossing

Definitief ontharen is super makkelijk te laten doen en kan gewoon in Haarlem. Wordt u er moe van om elke keer te scheren als u onder de douche staat of een date heeft? Dan is definitief ontharen in Haarlem echt wat voor u. Hierdoor hoeft u zich nooit meer zorgen te maken als u op het laatste moment uitgenodigd wordt om te zwemmen. Ook zal u nooit meer last hebben van vervelende stoppels of jeukende bultjes door het scheren. Definitief ontharen is iets wat steeds vaker wordt gedaan. Het is niet pijnlijk en relatief snel te doen. Het zal u enorm veel tijd schelen en uiteindelijk ook een boel stress.

Meest voorkomende lichaamsdelen

Oksels en benen zijn de twee lichaamsdelen die het vaakst worden onthaart, maar de bikinilijn is ook een onderdeel die vaak niet wordt overgeslagen met definitief ontharen. In Haarlem kunt u al uw vragen stellen en wordt er gekeken of het mogelijk is voor uw huid. U zal zelf een bril op krijgen om u te beschermen voor de straling van de laser. Degene die de behandeling bij u uitvoert zal dezelfde bril dragen. Veiligheid en hygiëne staan voorop en zullen altijd zo goed mogelijk geregeld worden. De procedure wordt alleen uitgevoegd door een bevoegd persoon. U hoeft zich dus geen enkele zorgen te maken over de behandeling.

Weinig pijn met veel resultaat

Het klinkt als een pijnlijke ingreep op uw lijf. Het kan ook pijnlijk zijn maar de manier van het definitief ontharen Haarlem is geheel pijnloos. De ingreep is snel gebeurd en dit voelt misschien in het begin van gek en vervelend. Het is niet pijnlijk. Het is natuurlijk wel even wennen omdat het een gevoel is wat je niet dagelijks meemaakt. Nadat u gewend bent aan het gevoel is het ook niet meer een vervelend gevoel en kunt met een mooi resultaat weer onderweg naar huis. Het is dan ook niet het geval dat het lang te zien is dat het definitief onthaart is. Het kan na de behandeling even rood zijn en iets wat warmer aanvoelen maar dat is vaak de dag erna ook weer weg en niet meer te zien.