Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

BBQ Boot

BBQ Boot

Wilt u met uw gezelschap ook een uniek uitje beleven? Dan is de BBQ Boot met het BBQ tour arrangement echt iets voor u! We hebben een 3-deks partyschip met een mooi en groot buitendek waar u zicht heeft over het water. Wat een uitzicht zo hoog boven het water in het zonnetje ziet u het al voor zich? Wij wel kom aan boord en geniet van een drankje en de BBQ. Wat wilt u nog meer? Wij bieden u met veel plezier ons arrangement aan, want aan de bemanning zal het niet liggen. Wij staan voor klantvriendelijkheid en een hoge service.

Omdat we goed op weg zijn met het vaccineren komt er langzaam maar zeker licht aan het einde van de tunnel volgens onze minister-president Marc Rutte. Nu we in Nederland zijn begonnen met vaccineren, is er de verwachting dat we deze zomer weer mogen varen zonder beperkingen. En wij van Event op het Water zijn natuurlijk van de partij. We hebben jarenlange ervaring in het organiseren van tochten door het water. Wij zijn erg ervaren in het organiseren van boottochten en onze gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. De klanten die met ons gevaren hebben zijn erg positief en komen altijd terug bij ons. Want bij ons is de klant koning en willen wij u en uw gezelschap een onvergetelijke dag bezorgen. We hebben positieve reviews op internet en dat komt omdat wij op de stoel van de gast gaan zitten en wij de gasten in de watten willen leggen. We zijn erg service gericht en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We hebben altijd een luisterend oor en staan altijd open voor feedback. Want wij willen onze dienstverlening altijd verbeteren.   

Heeft u al is gehoord van de BBQ Boot? Wij van Feestlocatie Event op het Water maken het mogelijk. Varen en BBQ’en tegelijk. De BBQ wordt vers bereid door onze ervaren koks en wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld. De vleesgerechten worden niet gehaald zoals de meeste cateraars doen bij een groothandel maar vers van de slager. Kwaliteit staat voorop maar wel tegen betaalbare prijzen. Wat te denken van het BBQ Deluxe arrangement. Dit is een arrangement met verse vlees- en vis soorten met bijvoorbeeld een heerlijke kogelbiefstukje en een heerlijk zalmpannetje met verse groenten. Kortom dit wilt u niet missen en daar wilt u bij zijn! Heeft u interesse in de BBQ Boot ga dan snel naar onze website en vraag een offerte aan.

https://eventophetwater.nl/bbq-boot-amsterdam