Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Aparici de energiezuinige elektrische boiler voor op de camping, zomerhuis en woonboot

Energiezuinige Boiler, Aparici

De DAT Aparici is een ideale energiezuinige elektrische boiler voor op uw boot, zomerhuis of camping. Deze boiler is namelijk voorzien van een schakelaar waarbij men het vermogen kan instellen op 800, 1200 of 2000Watt. Bij een laag vermogen zal het wat langer duren voordat het water warm is maar de ingestelde en gewenste temperatuur zal snel genoeg bereikt zijn zonder dat u over veel stroom hoeft te beschikken.

Dit is perfect in sommige situaties waarbij men niet veel stroom (over) heeft. De stoppen hoeven dus niet iedere keer uit te gaan als u uw fohn aanzet nadat u gedouched heeft. Niet voor niets is deze boiler een A merk en heel bekend is zijn thuisland Spanje en wordt alom geprezen.

Energielabel A en B

De DAT Aparici elektrische boilers zijn al leverbaar met een energie label vanaf een A. Dit geldt voor de 30 liter en de 50, 80 en 100 liter hebben eveneens een hoog energie label B. Dit is mede mogelijk gemaakt door gebruik te maken van het allernieuwste soort isolatie schuim wat een zeer hoge dichtheid heeft.

De boiler is dan wel iets zwaarder maar dit weegt niet op tegen de zuinigheid. Wie wil er immers niet een lagere energie rekening. Dat een elektrische boiler een van de grootste energie slurpers is in huis is verleden tijd.

De Aparici boilers hebben allemaal een glasgecoate binnentank die dubbel is uitgevoerd. Beide tanken zijn intern met elkaar verbonden.

Waarom Aparici DAT Elektrische Boiler

  • Kan horizontaal en Verticaal worden geplaatst;
  • Energielabel A en B;
  • Platte boiler;
  • Instellen op 800watt, 1200watt of 2000watt;
  • Ideaal op de camping;
  • Energiezuinig

 

Meer weten? Kijk een sop de website van ElektrischeBoiler.EU

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/