Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Alle soorten werkkleding bij CDM Bedrijfskleding

Alle bedrijfskleding van CDM is samen te vatten in veilig en functioneel. Wij hebben kleding voor veel verschillende beroepsgroepen. Maar ook de doe-het-zelver vindt bij ons het ideale kluspak. In onze shop vindt u werkbroeken van stretchstof wat prettig is om in te werken, en poloshirts zodat u representatief bij de klant voor de dag kan komen. U vindt bij ons jassen, overalls, T-shirts, truien en sweaters, vesten, verkeersvesten, bodywarmers, overhemden, zelfs een rok voor een serveerster, en al wat meer om veilig uw werk te doen. Zo hebben wij een heel scala om te zorgen dat u zichtbaar bent tijdens het werk; kleding met reflectiestrepen. Handig zijn onze werkvesten. Alles in ons assortiment is makkelijk te reinigen zodat u niet in verwassen of vuile kleren uw werk hoeft te doen. Wist u trouwens dat schone kleding ook veilige kleding is?

Laarzen, schoenen en klompen

 

Wij hebben een breed en diep assortiment aan werkschoenen, werklaarzen, veiligheidsklompen, en naast rubberen veiligheidslaarzen ook nog waadpakken. Allen voldoen aan de strengste eisen m.b.t. veiligheid, duurzaamheid en draagcomfort. Evenals onze kleding zijn onze laarzen en schoenen van gerenommeerde merken die staan voor kwaliteit en veiligheid. Goede schoenen waarop u de hele dag werkt is belangrijk, bij ons krijgt het alle aandacht. Daar bovenop hebben wij in onze shop ook de middelen om uw schoenen optimaal te houden.

Niet alleen kleding en schoeisel

Alleen kleding en schoenen is niet voldoende om veilig uw werk te doen. Zo hebben we in onze shop diverse accessoires en persoonlijke beschermingsmiddelen afgekort PBM. Bij de goede functionele werkbroek nog extra kniebescherming kunnen wij zo uit voorraad leveren. Maar ook bouwhelmen, stofmaskers, gehoorbescherming, veiligheidsbrillen en handschoenen in alle soorten en maten. U kunt wel stellen; op het gebied van PBM, als wij het niet hebben bestaat het niet. Kijk voor ons volledige assortiment op de site CDM Bedrijfskleding en informeer wat er mogelijk is. Misschien is uw bedrijfslogo op een polo en bodywarmer gedrukt wat voor u? Op onze site vindt u de contactgegevens voor een scherpe en vrijblijvende offerte.

https://www.cdm-bedrijfskleding.nl/