Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Advocaat voor de strafbeschikking

Als je een strafbeschikking binnen hebt gekregen dan kan je ervoor kiezen om dit te accepteren of te weigeren, maar in beide gevallen is het verstandig om een advocaat in te schakelen. Hij of zij kan je advies geven over de strafbeschikking, maar kan eventueel ook helpen bij het indienen van een bezwaar.

Strafrecht Advocaat

Als je een advocaat zoekt dan kan je bij https://www.strafrecht-advocaat.nl terecht. Deze advocaten zullen je helpen bij het instellen van een verzet, maar ook daarna. Zij vragen de processtukken op voor het dossier en zorgen voor meer bijstand in de zaak, mits dit nodig is. Voorbeelden hiervan zijn een zitting bij de rechter of een gesprek met de Officier van Justitie. Strafrecht Advocaat heeft door het gehele land al veel mensen geholpen bij het dienen van verzet tegen een strafbeschikking, wat voor veel tevredenheid heeft gezorgd. Dit is te zien in de recensies: https://www.strafrecht-advocaat.nl/beoordelingen-strafrechtadvocaat.

Vrijblijvend eerste contact

Wanneer je het contactformulier hebt ingevuld op de site van Strafrecht Advocaat zal een advocaat vrijblijvend telefonisch contact opnemen met je. In dit gesprek wordt de strafzaak en de strafbeschikking doorgesproken door de advocaat en de verdachte. Ook wordt besproken of het überhaupt zin heeft om verzet in te stellen. Is dit het geval, dan zal besproken worden hoe de advocaat de verdachte kan bijstaan bij de TOM-zitting en bij het indienen van een bezwaar.

Kosten advocaat

In dit gesprek zal, natuurlijk, ook de kosten worden besproken. De advocaten van Strafrecht Advocaat werken ook pro-deo, oftewel gefinancierde rechtsbijstand of gratis advocaat. Mocht je hiervoor niet in aanmerking komen dan wordt een vast, laag tarief bepaald waarvoor de advocaat zal werken in jouw zaak. Zo weet jij waar je aan toe bent, heeft Strafrecht Advocaat er een zaak bij en worden onverwachte verrassingen achteraf wat betreft de kosten voorkomen. Daarnaast focussen de advocaten zich liever op de zaak, dan op het gesteggel rond geld. Voor beide partijen beter!