Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

10 redenen om te gaan squashen | Quality Squash Stores

Diversiteit aan de forehand kant is de sleutel tot verbetering omdat het het arsenaal van een speler door elkaar haalt, waardoor het moeilijker is voor de tegenstander om te raden welk schot hij vervolgens zal raken.

Op dezelfde manier moet een speler proberen om zich te onthouden van het slaan van alleen de forehand met kracht, omdat ze te vaak te vaak over swing gaan, wat kan leiden tot armblessure, en het kan kostbare energie verspillen die nodig is voor andere gebieden van het squash-point.

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door www.qss-squash.nl en www.qss-squash.nl/squash-rackets. De online squash webwinkel van Nederland En België.

Om de beste versie van je forehand te krijgen, moet je ervoor zorgen dat alle kleine details goed in de gaten worden gehouden, en je staat ze goed in de rij om ze uit te voeren.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kun je niet zomaar een goede forehand hebben door hard en snel met het racket te zwaaien.

Eerst moet je lichaamspositie zo nauwkeurig mogelijk zijn voordat je de bal gaat slaan.

Vervolgens moet je grip precies in de juiste positie zijn voor het type forehand dat je wilt uitvoeren.

Tot slot moet je swingpad worden ingesteld voor succes voordat je daadwerkelijk naar de bal zwaait, wat betekent dat je schouder, arm en pols moeten worden voorbereid en uitgelijnd voordat je het racket laat vallen om te slaan.

De zwaai zelf moet zuiver zijn in termen van het pad van de bal en de impact waarin de speler de bal raakt. Al deze stappen moeten precies op het juiste moment in elkaar gezet worden om een nauwkeurige flow naar het schot te creëren.

Helaas is dit moeilijk te doen en kunnen spelers hier echt alleen maar beter in worden met veel oefening en wedstrijdervaring. Verwacht niet al deze tips te krijgen bij de eerste poging, en wees geduldig met jezelf als je deze verschillende technieken leert.

Het belangrijkste om te onthouden is dat het de moeite waard is om extra tijd en moeite te steken in de extra tijd en moeite om ervoor te zorgen dat je de juiste techniek leert terwijl je begint. Het is verleidelijk om te spelen met wat goed en natuurlijk aanvoelt, omdat spelers graag de top willen bereiken. Als het echter een beetje ongemakkelijk aanvoelt, betekent dat normaal gesproken dat je de juiste techniek leert.

Als je te veel haast hebt bij het leren van de squash-forehand techniek, kun je jezelf op de lange termijn hinderen omdat je misschien niet de techniek hebt die je in staat stelt om het hoogste niveau te bereiken. Dit is het belangrijkste om te onthouden in je leerproces. Het juiste, hardere werk dat je nu doet, zal op de lange termijn het meeste resultaat opleveren. Heb genade met jezelf en geniet van het proces!

Grip Hand Positionering
Bij squash worden, in tegenstelling tot bij tennis, alle schoten met dezelfde grip uitgevoerd.

Het is belangrijk om te controleren of u de juiste grip gebruikt; het gebruik van een onorthodoxe grip heeft grote gevolgen voor de mechanica van uw forehand swing, en voor de nauwkeurigheid die u in het schot kunt overbrengen.

Kijk naar je grip, en controleer of je de volgende punten goed aftapt.

Vorm een “V” langs de zijkant van je grip door je grip iets naar links te draaien, totdat je duim over de voorkant van het handvat komt.
De zijkant van uw duim moet zich om het handvat van het racket wikkelen om uw middelvinger te raken.
De andere drie vingers – de pink, de ringvinger en de middelvinger – moeten de stevige basis van uw greep vormen. Deze moeten stevig blijven als je de bal raakt, en hier wordt je kracht opgewekt.
Uw wijsvinger wikkelt zich hoger boven de greep, en moet gescheiden zijn van de rest van de basis van de greep, zonder de andere vingers aan te raken. Het zal er bijna uitzien alsof je met je hand een haak vormt. Dit zal u in staat stellen om andere finesse-gebaseerde schoten, zoals druppels en flicks, te controleren.
Positionering van het lichaam
Voor alles is het belangrijk om het lichaam op de juiste plaats te krijgen waar het moet zijn voordat je een ander aspect van het schot kunt instellen.

De positionering is letterlijk de basis van het schot. Veel mensen denken dat de kracht van je voorhand of van een schot, of een ander schot, van de schommel zelf komt. Dit is onjuist, want de basis van de kracht komt van de romp van het lichaam via de spierkracht van de gebogen benen van de speler in combinatie met de romprotatie gedurende het hele schot.

De armzwaai is slechts een uitbreiding van de kracht die van de rest van het onderlichaam komt.

Om te beginnen moeten de spelers aan het schot vanaf de voeten naar boven denken. Dit bevordert de beste balans voor de speler. De speler zal de zijmuur met de linkervoet naar voren en de rechtervoet achter de linkervoet, met het zwaaipad voorbereid.

Dit is voor rechtshandigen. Voor linkshandigen moet de speler naar de zijmuur wijzen met hun rechtervoet naar voren en hun linkervoet achter hun rechtervoet, met hun respectievelijke zwaaipad voorbereid.

De knieën van de spelers moeten licht gebogen zijn op elk been, en de stap die met de andere voet genomen wordt moet kort zijn, zodat de speler zich niet te ver verspreidt zodat hij zijn evenwicht verliest voordat hij zwaait.

Op het nemen van het racket om terug te zwaaien bij de bal, zou de rechterschouder hoger moeten zijn dan de linkerschouder, met de linkerarm die op een natuurlijke positie voor de speler wordt uitgestoken om de andere beweging in evenwicht te brengen en het niveau te verhogen om naar de bal te zwaaien.

https://www.qss-squash.nl