C-Bèta: circulair en duurzame werkruimtea

C-Bèta: circulair en duurzame werkruimtea

Wilt u in de omgeving van Amsterdam een inspirerende ruimtes huren? Die u bijvoorbeeld kunt gebruiken als werkplek, brainstormsessies of vergaderruimte? Bij ons vindt u naast evenementen ook werkplekken in omgeving van Amsterdam. Wij zitten in de Valley op Schiphol Trade Park. Dit is eenvoudig te bereiken met de auto en openbaarvervoer. 

Unieke evenementenlocaties in Amsterdam huren

Of u nu een evenementenruimte wil huren voor een hele dag of voor een dagdeel. Bij ons is dit alle twee mogelijk. Wanneer u bij ons een ruimte huurt krijgt u de beschikking over duurzame ruimtes. Wist u dat dit ten goede goede van het creatieve brein? Waardoor u super veel inspiratie op doet. Onze ruimtes staan centraal voor circulaire economie. Deze ruimtes hebben plek voor 150-200 gasten. Ook zijn er ruimtes waar een paar gasten in kunnen. 

Circulair en duurzame ruimte

Bij C-Bèta staat onze circulaire filosofie centraal. Dit is te zien in de  duurzame materialen die gebruikt zijn voor het maken van evenementenruimtes en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen.  Bij C-Bèta ontvangen wij onze gasten die geïnspireerd willen raken door onze verschillende ruimtes die wij aanbieden. Wij bieden evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap. Dit is goed voor concepten en ideeën te bedenken. Heeft u wensen en eisen voor overheerlijke catering? Neem dan contact met ons op en samen kijken we wat de mogelijkheden zijn. 

 

Op zoek naar werkplekken of plek voor een evenement in Hoofddorp? Wij van C-Bèta hebben veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan.

https://c-beta.nl/

Reacties zijn gesloten.