Huis verkopen zonder restschuld

Huis verkopen zonder restschuld

Ad-werk

Huis verkopen zonder restschuld

Wil jij ook graag je huis verkopen zonder restschuld maar lukt het niet en vind je het lastig? Investeerders willen je graag verder helpen zodat jij hier niet mee in de knoop zit.

Wat is een restschuld?

Als je nog te betalen hypotheek hoger is dan de waarde van je woning, dan is er een spraken van een restschuld bij het verkopen van het huis. Bijvoorbeeld wanner je huis €150.000 waard is en je hypotheek nog €175.000 bedraagt. Je kunt alleen verkopen als je de volledige €175.000 aflost. Veel bedrijven willen je verder helpen, het huis verkopen zonder restschuld.

Hoe verkoop je je huis zonder restschuld?

In de afgelopen jaren zijn huizen over het algemeen gedaald in prijs en dus in waarde. En hoewel de markt aantrekt, is nog niet ieder huis verkoopbaar zonder restschuld. Wil of moet je je huis verkopen en hou je een restschuld over? Investeerders kunnen je maandlasten overnemen, zodat je je geld vrij hebt om naar een andere woning te gaan. Zij zullen de woning verhuren om de maandlasten te dekken. Na een aantal jaren zal de hypotheek dalen en de waarde van de woning stijgen en dan kan je het huis verkopen zonder restschuld. En inmiddels woon je dan zorgeloos in een nieuw huis.https://woninginvesteerdersnetwerk.nl/huis-verkopen-zonder-restschuld/

Reacties zijn gesloten.