Traprenovatie met persoonlijk advies

Traprenovatie met persoonlijk advies

Ad-werk

Ga je binnenkort verhuizen en het huis ook gelijk renoveren? Kijk dan eerst even op de website van Lamiwood over de mogelijkheden in traprenovaties. Lamiwood is specialist op het gebied van traponderdelen, traprenovaties en trapontwerpen, bij wie je met al je vragen terecht kan. Misschien heb je al een gaaf idee over de nieuwe trap, maar je weet niet goed hoe je het in praktijk moet brengen. Ook kan het zijn dat je door ons de renovatie uit wil laten voeren of één van onze bouwpakketten wil gebruiken. Wil je meer weten? Lees dan snel verder wat Lamiwood jou te bieden heeft!

Zoals net al duidelijk werd, realiseert Lamiwood regelmatig traprenovaties. Hierbij kun je denken aan het renoveren van de hele trap, maar ook slechts een deel, zoals de trapleuning. Lamiwood kan bijvoorbeeld een Gebogen trapleuning op maat kunnen uitvoeren voor jou, zodat deze straks precies past in het nieuwe huis. Ook kunnen wij de renovatie in zijn geheel voor jou bewerkstelligen, waarbij we eerst eens langs komen om de trap in werkelijkheid te kunnen bekijken en te bespreken wat er precies moet gebeuren. Denk je zelf handig genoeg te zijn om de renovatie eigenhandig aan te pakken? Maak dan gebruik van één van de handige bouwpakketten van Lamiwood! Bekijk eerst welk type trap het beste in jouw huis past en geef aan ons de afmetingen van de trap door. Kies bijvoorbeeld voor een wenteltrap of molenaarstrap als de ruimte beperkt is in huis. Vervolgens wordt het pakket bij jou bezorgd, waarna je de instructies via de bijgeleverde dvd kan volgen.

Voor ieder die wat hulp kan gebruiken bij de traprenovatie of advies hierover nodig heeft, staat Lamiwood klaar. Wij denken graag mee over de aanpak van de renovatie en de benodigde onderdelen, zodat de renovatie straks soepel kan verlopen!

https://www.lamiwood.nl/

Reacties zijn gesloten.