AD Werk
Image default
Marketing

LinQ Design: voor uw design in een digitaal tijdperk

Wilt u graag een eerste stap zetten in de ondernemerswereld en bent u opzoek naar iemand die uw dienst of product zichtbaar kan maken. Dan bent u bij LinQ Design aan het juiste adres. LinQ Design is een organisatie dat het designen combineert met het digitale tijdperk. Mocht je een bedrijf willen opstarten maar het moeilijk vinden om een logo te ontwerpen voor je bedrijf dan helpt LinQ Design je hier graag bij!

Wat biedt LinQ Design aan?

Het bedrijf biedt drie verschillende pakketten aan.

Het ‘beginner package’ biedt het ontwerpen van een logo en businesskaart aan. En het ontwikkelen van een logo animatie. Het ‘advanced package’ bevat logo design, businesskaart design, logo animatie, infographic en video voor whiteboard. Tevens is er een ‘professional package’ waarin nog meer diensten aangeboden worden. Hiertoe behoren ook het ontwikkelen van een product teaser en marketingvideo.

Afhankelijk van uw wens en behoefte kiest u een geschikt pakket uit. De professionals van LinQ Design helpen u graag bij het maken van de keuze voor het juiste pakket. Daarnaast bieden ze ook losse producten aan.

Zo kunt u hier terecht voor de volgende producten: het opzetten van een videocontent, het maken van een bedrijfsfilm of marketingvideo. Tevens is er het product whiteboard explainer video, een product teaser en kunnen ze voor u een logo animatie maken. Als laatste kunt u hier ook terecht voor het laten opstellen van een dropshipping videoadvertentie. Ook op het gebied van design kunnen de professionals veel voor u betekenen. Zo ontwikkelen ze achtergronden voor videobellen, logo’s en infographics.

Het proces

Wanneer u weet wat uw behoefte en wensen zijn kiest u voor u een geschikt product uit. Wanneer u in deze keuze hulp nodig hebt kunt u contact opnemen met de professionals. Vervolgens vult u online het formulier in waarop u uw specificaties en wensen omschrijft. U kunt vervolgens gemakkelijk online betalen via PayPal of Credit Card, geheel veilig en vertrouwd. Ondertussen gaan de professionals en designers aan de slag wanneer zij een orderbevestiging hebben gekregen. In de tussentijd kunt u ten alle tijden vragen stellen en contact opnemen met de designers. Binnen zeven dagen staat de oplevering voor u klaar. Hierbij heeft u altijd recht op revisie. Neem contact op met LinQ Design en vraag naar de mogelijkheden via linq-design.com.

Gerelateerde artikelen

Social media uitbesteden of zelf doen?

Sweater bedrukken

Wat is digitale marketing?