Ad Werk
Image default
Internet

Dit komt er kijken bij het maken van een webshop

Wil je graag een webshop laten maken? Dat vraag je je natuurlijk af wat daarbij komt kijken. Het hebben van een webshop brengt veel voordelen met zich mee. Als je producten online wil verkopen, dan is het belangrijk dat je een webshop hebt, zodat je online je product aan kunt bieden. Veel mensen zoeken namelijk eerst op internet als ze een bepaald product willen kopen. Steeds meer mensen bestellen dan ook online. Het is dus zeker belangrijk dat jij online aanwezig bent. En dat kan natuurlijk door middel van een webshop. Een webshop kun je laten maken door een professioneel bureau. Wat daar de voordelen van zijn? En wat je precies kan verwachten? Dat lees je hier. 

 

Voordelen van een webshop laten maken 

Als je een webshop laat maken door een professioneel bureau, dan brengt dan veel voordelen met zich mee. We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet: 

 • De webshop wordt uniek gemaakt en volledig volgens jouw wensen 

 • De webshop wordt op maat gemaakt 

 • De webshop wordt zo gemaakt dat het op alle apparaten te gebruiken is. Zowel voor desktop als voor mobiele apparaten 

 • De webshop is goed vindbaar in de zoekmachine van Google 

 • De webshop is gebruiksvriendelijk voor de gebruiker, maar ook voor jou als ondernemer om bepaalde onderdelen aan te passen 

 • Een professioneel bureau heeft vaak een supportafdeling, dus heb je vragen? Dan kun je daar altijd terecht. 

 

Webshop kunnen in verschillende CMS-systemen gemaakt worden, welke het beste is, wordt bepaald aan de hand van jouw wensen. Verder worden ook alle betaalsystemen gekoppeld aan jouw webshop, zodat de koper op allerlei manier jouw product kan kopen. 

 

Hoe gaat het laten maken van een webshop in zijn werk? 

Ben je benieuwd hoe het laten maken van een webshop precies in zijn werk gaat? We hebben een overzichtelijk stappenplan voor je opgesteld: 

 1. Kick-off/kennismaking 

 1. Ontwerp design 

 1. Presentatie design en feedback 

 1. Front-end 

 1. Content management 

 1. Controle en migratie 


Op deze manier weet je wat je kunt verwachten wanneer je een webshop laat maken. Verkoop je geen producten, maar diensten? Een website laten maken gericht op leadgeneratie kan natuurlijk ook!