AD Werk
Image default
Dienstverlening

Trouwkaarten bestellen

Ik ga binnenkort trouwen dus ik moet trouwkaarten bestellen, dat bedacht ik mij nadat ik de advertentie van defamiliedrukker.nl zag. Ik weet alleen niet goed waar ik mijn trouwkaarten moet bestellen dus ik ben eerst even rustig gaan zoeken. Ik ga pas volgend jaar trouwen dus eigenlijk heb ik nog alle tijd, maar ik wil vast dat veel dingen al geregeld zijn dat we ons niet hoeven te haasten. Mijn verloofde en ik willen mooie trouwkaarten, van een bekend merk, die toch niet al te duur zijn. We hadden wel een paar bedrijven in onze hoofden maar we zijn nog steeds erg aan het twijfelen. Uiteindelijk zijn we er toch uitgekomen. Wil jij weten welke het is geworden? Lees dan verder.

Zoeken op trouwkaarten bestellen

Allereerst zijn we gaan zoeken op trouwkaarten bestellen. Dit deden we via Google. Al snel kwamen we op bekende sites maar die zijn allemaal wat duur. Toen kwam ik op de website van De Familiedrukker. De Familiedrukker biedt in principe hetzelfde aan als de ‘bekende’ websites maar deze doen het voor een goedkopere prijs. Deze kunnen daarbij ook je trouwkaarten drukken en als je wilt een proefkaartje opsturen of alles naar wens is. Wij hebben contact gezocht met De Familiedrukker en kwamen er al snel achter dat het hele vriendelijke mensen zijn die je graag willen helpen. We hebben een trouwkaart uitgekozen en deze als proefkaartje laten drukken. Daarbij feliciteerden zij ons en vervolgens vroegen ze of alles naar wens was. We hebben meteen het perfecte kaartje gekregen en we hebben gevraagd of ze deze voor iedere uitgenodigde willen drukken. Dat was voor hen ook geen probleem.

De Familiedrukker

We zijn erg blij dat De Familiedrukker ons heeft geholpen met de trouwkaarten. We zijn zeer tevreden met het resultaat en we raden ook zeker iedereen aan om zijn trouwkaarten te bestellen daar! Dezelfde goede kwaliteit als de ‘bekende’ bedrijven, maar dan een stuk goedkoper!

Gerelateerde artikelen

Het gebruik van een blusdeken

VERKEERSREGELAARS & VERKEERSDIENSTEN

Telesales