AD Werk
Image default
Dienstverlening

Theorie cursus bij Gelijk Geslaagd

Ben je bezig met autorijlessen en moet je je theorie examen nog halen? Woon je in of in de omgeving van Rijswijk? Neem dan eens een kijkje bij theorie cursus Rijswijk. Wij van Gelijk Geslaagd bieden je een eendaagse theorie cursus aan. De slagingskans voor onze cursus is 100 procent! Je hoeft geen boeken aan te schaffen. Dat scheelt in de kosten en je hoeft niet dagenlang uit saaie boeken zitten te leren. Samen met de andere cursisten ben je binnen 1 dag geslaagd voor je theorie examen. De ochtend is ingepland voor het leren van de theorie, de middag staat in het teken van het examen bij het CBR.

Samen leren met een goede en leuke docent

Dan vraag je je nu waarschijnlijk af hoe je je theorie examen kunt halen zonder uit boeken te hoeven leren. Wij werken met een goede docent die je alles uitlegt over de verkeersregels. Van voorrangsregels, stoplichten tot verkeersborden, alles komt aan bod. De docent leert je handige trucs om al deze informatie te onthouden. Ook geeft hij goede tips en ezelsbruggetjes. Door met een groep medecursisten samen te werken leer je beter en voel je je eerder op je gemak. Jullie komen namelijk allemaal voor hetzelfde: die dag slagen voor je theorie! Jullie gaan samen met de docent oefen examens maken en de docent vertelt je ook wat de strikvragen zijn. Als alle stof geleerd is gaan jullie even een broodje eten en dan door naar het CBR om het examen te maken. Het grote voordeel van in de ochtend leren en in de middag meteen examen doen is dat de geleerde stof nog enorm vers in je hoofd zit. Hierdoor is de kans van slagen erg groot!

Cursus in de omgeving van Barendrecht

Gelijk Geslaagd biedt verspreid door het land theorie-cursussen aan. Ben je op zoek naar een theorie cursus in Barendrecht of omgeving? Dan ben je bij Gelijk Geslaagd op het goede adres. In de mooie havenstad Rotterdam kan je onze eendaagse cursus volgen. Binnen 1 dag geslaagd voor je theorie en je daarna weer kunnen focussen op je rijlessen en je rijexamen. Hoe fijn is dat!

 

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/

Gerelateerde artikelen

Verkoop uw product door goede foto’s!

Een motivatiebrief maken – tips die je moet kennen

Dit is waarom een koperen doucheset goed bij uw interieur past