AD Werk
Image default
Bedrijven

Werkkleding op maat met eigen bedrijfslogo

Belangrijk voor uitstraling en imago van jouw bedrijf

Zelfontworpen gedrukte werkkleding is belangrijk voor de uitstraling en het imago van jouw bedrijf. Zeker als je veel buiten werkt of op locatie. Door te kiezen voor goede werkkleding met daarop de naam van het bedrijf en het logo, maak je jezelf op een positieve manier zichtbaar in de omgeving. Via bedrijfskleding kun je dus wat extra reclame maken voor jezelf en jouw onderneming. Als jouw personeel er daarentegen slordig en onverzorgd uitziet, geef je juist een slecht signaal af. Kies daarom voor professioneel ontworpen kleding voor het personeel en zet daarmee jouw bedrijf goed op de kaart.

Welk soort werkkleding is tegenwoordig populair?

Qua soorten bedrijfskleding zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor nette pakken, jassen, broeken, petten, jurken, truien of t-shirts. En het is niet zo dat je maar één type kledingstuk laat maken, maar kiest voor variatie qua kleuren en seizoenen. Tegenwoordig hebben veel ondernemingen zowel eigen bedrijfsjassen voor de wintertijd als t-shirts en zomerjacks voor de lente en zomer. Er zij dus opties in overvloed. En jij beslist! Vandaag de dag is vooral duurzame werkkleding populair. Hierbij gaat het om kleding die gemaakt is van duurzaam geproduceerde stoffen en op een milieuvriendelijke wijze is gemaakt. Complete kledingpakketten voor het hele jaar zijn ook gewild. Zo zorg je dat jouw personeel elk seizoen – of het nu regent, vriest of bloedheet is – goed voor de dag kan komen. Ten slotte zijn gedurende, moderne ontworpen hip. Gewaagde bedrijfskleding valt namelijk beter op.

En vergeet deze positieve punten aan bedrijfskleding niet…

Veel werknemers vinden het prettig als het management en/of de baas geen kapsones heeft en de lijntjes tussen de leiding en de werkvoer kort zijn. Ben je directeur of manager, kies dan voor werkkleding op maat die door elk personeelslid gedragen kan worden. Zo creëer je meer eenheid in het team, met positieve gevolgen voor de sfeer en productiviteit.

Gerelateerde artikelen

De rvs schoorsteenkap: wat kun je hiermee? Doel & voordelen

Hoe kies ik een goede ladekast uit? | Moonen Import Export

Koffie en Co