AD Werk
Image default
Bedrijven

Rextom voor al uw reclames

Bij Rextom kunt u terecht voor al uw reclame. Wij hebben ons gespecialiseerd in creatieve reclames en kunnen samen met u zorgen voor nog meer bekendheid van uw bedrijf!

Creatieve reclames van Rextom

Bij Rextom is niets te gek. Bij ons op het bureau werken veelzijdige creatievelingen die wel open staan voor een uitdaging. Door de samenwerking met onze technische vaklieden vinden wij bijna altijd wel leuke en originele manier om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Zo maken wij bijvoorbeeld vaak vrachtwagen reclame en wagenpark belettering, maar ook reclames op gebouwen is een van onze specialiteiten. Vooral leuk is het inpakken van gebouwen of delen daarvan. Dit wordt building wrapping genoemd en hebben wij al voor verschillende bedrijven gedaan. Niet alleen is dit een super originele manier van reclame maken, maar het biedt ook een serieus alternatief voor schilderen en verbergt lelijke architectuur of renovaties. Het inpakken van een gebouw wordt geheel naar uw wensen gedaan en wij houden dus bijvoorbeeld ook rekening met uw huisstijl. Wij maken gebruik van duurzaam folie dat makkelijk is in het onderhoud.

Totaalconcepten

U zou het niet denken, maar ooit zijn wij bij Rextom begonnen met het ontwerpen van reclames op vrachtwagens. Ondertussen zijn wij echter uitgegroeid tot een allround reclamebureau. Wij bieden dus ook totaalconcepten aan. Dat betekent dat wij niet alleen uw reclame uitingen graag voor u ontwerpen, maar ook dat wij meedenken over het verbeteren van uw bedrijfsimago. Dit door wij door middel van een marketingstrategie, waarbij wij zowel naar uw online als offline vertoning kijken. Wij kunnen u dus ook helpen bij het ontwerpen van uw website of de complete huisstijl.

Voor ieder bedrijf

Ieder bedrijf uit elke branche is bij ons welkom. Wij helpen u graag bij al uw reclames en het verbeteren van uw merkbeleving. Het is bij ons mogelijk om zowel uw online als uw offline marketing en communicatie aan te pakken. Wij hebben alle werkzaamheden in eigen beheer, waardoor wij snel kunnen werken. Daarnaast gaan wij altijd voor een goede service en succesvolle lange termijn relaties. Kijk voor meer informatie op onze website.

Gerelateerde artikelen

Boekhouding wordt steeds vaker uitbesteed!

Uw woonkamer restylen

Warmtepomp