Relatiegeschenken bedrukken

Relatiegeschenken bedrukken

Je wilt je bedrijf, organisatie of product meer laten opvallen en denkt na over de diverse mogelijkheden van inzet van reclame. Op dat gebied is er erg veel. Denk aan folders, radio, social media, bill boards en noem maar op. Er is ontzettend veel om uit te kiezen. Maar heb je wel eens verder nagedacht over de kracht van relatiegeschenken?

Wist je bijvoorbeeld dat in 99% van alle damestassen een bedrukt relatiegeschenk zit? En dat op 75% van alle werkplekken een artikel met logo ligt? Een promotioneel artikel of relatiegeschenk met logo logo wordt door 83% van de mensen gewaardeerd. Het is dus zeker interessant om relatiegeschenken in te zetten om je product of dienst te promoten.

De variëteit in relatiegeschenken is enorm; van goedkope strooiartikelen die veel worden ingezet bij beurzen en grote evenementen tot luxe geschenken die je gewaardeerde medewerkers of relaties cadeau kunt doen. Je kunt kiezen uit duizenden artikelen, modellen en kleuren die bedrukt worden met jouw logo, tekst of design. Maar het is ook mogelijk om een relatiegeschenk helemaal custom made voor jou te laten maken. Dat is iets duurder maar is ook weer uniek. 

Afhankelijk van je doel, doelgroep en budget is er altijd een Relatiegeschenken voor jouw bedrijf of product te bedenken.

 

https://www.relatiegeschenk4you.nl/

Reacties zijn gesloten.