AD Werk
Image default
Architectuur

De perfecte prijs-kwaliteitverhouding voor vastgoedonderhoud

Verenigingen van Eigenaren zijn verantwoordelijk voor de administratieve en technische afhandeling van onderhoudszaken, maar waar dit administratieve gedeelte vaak op orde is, blijkt het geregeld dat het technisch gezien niet gerealiseerd kan worden. Vaak beschikt de Vereniging van Eigenaren niet over voldoende kennis en expertise om te achterhalen welke onderhoudszaken geregeld moeten worden en door welk bedrijf dit bewerkstelligd moet worden, waardoor het onduidelijk is wat de stand van zaken is voor wat betreft het vastgoedonderhoud. Om die reden denkt Laan35 graag met Verenigingen van Eigenaren en andere vastgoedbeheerders mee door een meerjarenonderhoudsbegroting op te stellen. Wat dit precies inhoudt en waarom het document onmisbaar is voor vastgoedeigenaren, lees je in dit artikel.

Wat is een meerjarenonderhoudsplan?

Een meerjarenonderhoudsplanning of MJOP is een overzicht van planmatige werkzaamheden, die bijdragen aan onderhouden vastgoed. Wanneer een VvE bijvoorbeeld besluit om het appartementencomplex te gaan verduurzamen, is het belangrijk om de toekomstige werkzaamheden vast te leggen aan de hand van een MJOP om onder andere inzicht te krijgen in de te maken kosten. Daarnaast kan Laan35 helpen bij het werven van geschikte onderhoudsbedrijven, die de klus kunnen klaren tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij deze dienst hebben niet alleen VvE’s baat, maar ook bedrijfspandeigenaren zijn beter af met de hulp van Laan35. Dit komt, omdat er geen extra personeelskosten gemaakt hoeven te worden om dit uitzoekwerk te verrichten. Laan35 beschikt namelijk over een breed netwerk, waardoor de juiste uitvoerder in korte tijd gevonden kan worden.

De samenwerking aangaan

Wil jij graag een MJOP op laten stellen door Laan35, ben je op zoek naar een geschikte uitvoerder voor de planmatige werkzaamheden of heb je met spoed iemand nodig voor technisch Vastgoedonderhoud? Aarzel dan geen moment langer om een kijkje te nemen op de website van Laan35 voor meer informatie of advies voor wat betreft vastgoedonderhoud.

https://laan35.nl/

Gerelateerde artikelen

Wanneer je een slotenmaker moet bellen

Dakkapel renovatie: een slimme keuze!

Goede gezondheid voor je huisdier