Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Wireless wifi thermostat

Iedereen die op zoek is naar een wireless wifi thermostat moet absoluut deze site eens bezoeken. De eigenaar van deze website heet Koen Vermeiren en toont op zijn blog verscheidene reviews voor meerdere modellen. Een voorbeeld kan je vinden met de Trane Remote Energy Thermostaat, deze is ontstaan in samenwerking met  Schlage. Schlage is de leider in thuis beveiliging en dat nu al meer dan honderd jaar.

Het toestel geeft u de volledige controle over jouw huis, eender waar je naartoe gaat. Hiervoor gebruikt het het Home Intelligence systeem van Nexia. De interface is zeer gemakkelijk te gebruiken en laat toe om vanop afstand de temperatuur van je huis te regelen. Zeer handig wanneer je bijvoorbeeld een uurtje op voorhand de centrale verwarming reeds wil starten. Iedereen weet dat het soms een tijdje duurt vooraleer het huis goed opgewarmd is.

Je kan ook via jouw computer of smartphone een beeld zien van de woonkamer, dit geeft een zeer veilig gevoel. De Z-Wave technologie zorgt er voor dat je wireless de verschillende sloten kan vast doen, de lichten aan en uit kan zetten enzovoort. Je kan ook de code van je huis veranderen vanop afstand als je denkt dat dit nodig zou zijn. De domotica technology laat dit allemaal toe. Stel alles zodanig in dat je een melding krijgt als er iets fout zou lopen, bijvoorbeeld de code die verkeerd is ingegeven. Bekijk de site en de reviews en laat zeker iets achter zodat we op de hoogte zijn van alles.

http://www.wirelesswifithermostat.com/