Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Wie mooi wil zijn, hoeft niet direct pijn te lijden

 Voordat jij je tanden gaat bleken, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de feiten van tanden bleken en de juiste tanden bleken ervaringen. Er circuleren namelijk veel geruchten rond over het witter maken van de tanden, wat vele mensen onjuist beïnvloedt. Om die reden is het belangrijk om te weten waar je aan begint als je bij Witgebit Nederland binnenstapt en waar je je vooral niet door hoeft te weerhouden om de behandeling te ondergaan.

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Hoewel het spreekwoord in vele situaties zeer toepasselijk is, valt het bij tanden bleken niet in praktijk te brengen, want hoe krijg je witte tanden? Witgebit Nederland gaat met natuurlijke oliën aan de slag, waardoor jouw tanden weer stralend wit zijn aan het einde van de behandeling. Hiermee wordt ook gelijk een veelvoorkomend gerucht ontkracht, aangezien de natuurlijke oliën ervoor zorgen dat het glazuur van de tand niet wordt aangetast. Het gevolg is dus dat jouw tanden hun structuur behouden en je niet in een vicieuze cirkel belandt.

Oefening baart kunst. Ook dit spreekwoord kunnen we vaak toepassen in de praktijk. Wanneer je een lange lijst met Franse woordjes moet leren, kun je deze oefening het beste een paar keer herhalen, zodat de betekenissen blijven hangen. Het gevolg is uiteraard een beter resultaat en een mooi rapportcijfer. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor tanden bleken, want na één keer de Tanden witter maken, is de klus nog niet geklaard. Tanden verkleuren namelijk door eten, drinken en roken. Vaak zie je zelf al een groot verschil in kleur na het drinken van een kopje koffie of thee, een glas rode wijn of een maaltijd rode bietjes. Het is om die reden van groot belang om de behandeling te herhalen voor het beste eindresultaat.

 

https://witgebitnederland.nl/