Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn de beste manieren om altijd te kiezen voor de juiste wasmachine

Moet u een wasmachine kopen? Want er zijn verschillende factoren waarmee je rekening moet houden als je een goede aankoop wilt doen en natuurlijk geld wilt besparen! Type machine, prijs, capaciteit, verbruik, metingen, kenmerken, programma’s, geluid…

Altijd de beste optie kiezen uit het groote assortiment, maar hoe?

Het aanbod is veel en gevarieerd, dus de keuze is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig zijn merken zich er steeds meer van bewust dat de zorg voor de consumptie een prioriteit zal moeten zijn, niet alleen om de kosten te beperken, maar ook om het milieu te ontzien.

Onthoud: het kiezen van de juiste machine is een manier om het verbruik te verminderen en geld te besparen. Tien stappen zijn genoeg om de ideale keuze te maken! Volg onze tips om te besparen en leer hoe u de beste wasmachine voor u kunt kiezen!

1. kies het type machine om altijd te genieten van kleding

Superieure belading
Machines met bovenlading zijn wellicht geschikter voor kleinere ruimtes, omdat ze smaller zijn dan die met voorlading. Als u een kleine ruimte heeft om de machine te plaatsen, kan dit de beste optie zijn.

Ingebouwde
De encastre machines zijn ook erg populair en blijven “verborgen” in het meubilair. Vergeet niet de metingen te bevestigen om er zeker van te zijn dat de machine zich aanpast aan de beschikbare ruimte. Deze oplossing kan esthetische voordelen hebben, maar in termen van onderhoud kan het ingewikkelder zijn als u bijvoorbeeld de aansluitingen van de machine moet controleren.

Wassen en drogen is naast de prijs misschien wel het belangrijkst?

Voordat u een was- en droogmachine kiest, moet u er rekening mee houden dat deze keuze een hoger elektriciteitsverbruik met zich meebrengt. Heeft u de mogelijkheid om de kleding naar buiten te verlengen of, in het laatste geval, een draagbare waslijn in huis te plaatsen? Dan volstaat misschien een wasmachine met een goede centrifuge. Wees er ook van bewust dat niet alle onderdelen naar de droger kunnen gaan.

Dubbel Cuba is een goede optie voor de grote wassers 

Een nieuwigheid in de wereld van de wasmachines zijn de “twin” machines, d.w.z. met twee aparte kommen. Zo kunt u slechts in één wascyclus twee verschillende programma’s maken, één voor meer resistente stoffen en één voor meer delicate stukken. Haal het beste uit uw machine en verminder de kosten.

Aantal mensen Kg Gebruiksfrequentie Type Onderdelen Capaciteit

  • 1 3 tot 5 Laag (tot 3 wasbeurten) Klein/Middelgroot Klein
  • 2 5 Laag (tot 3 wasbeurten) Klein/middelgroot Klein
  • 3 tot 5 6 tot 8 Matig (tot 4/5 wasbeurten) Klein/Middelgroot
  • Meer dan 5 8 tot 10 Frequente (+ 4 wasbeurten) Middelgroot/groot Groot
  • 3. Verbruik evalueren

A++-modellen impliceren in eerste instantie een hogere investering, maar kunnen in de toekomst hun rentabiliteit terugverdienen omdat ze uitgaan van een aanzienlijk lager verbruik. U moet het energielabel zorgvuldig lezen om de kosten van elk model ten opzichte van de marktprijs te begrijpen en te begrijpen wat er in uw specifieke geval wordt betaald. Dit alles komt samen bij de bosch wat285c0nl en bespaar je ook nog een was geld door dat hij sterk en stevig is. Vergeet niet dat deze referenties slechts symbolisch zijn, aangezien het verbruik sterk afhankelijk is van het gekozen programma, de belasting van de machine en de temperatuur.

Bij het maken van de rekeningen met de water- en elektriciteitskosten moet u rekening houden met een levensduur van ongeveer 12 jaar voor de machine.

4. Analyseer programma’s en functionaliteiten

Controleer de beschikbare programma’s. Om geld te besparen op water en elektriciteit, moet de machine opties hebben voor zuinige programma’s, koude- en spinningregulering.

Door de zelfprogrammering kan de machine tijdens de meest economische periodes van het energietarief wassen, wat uw werk ook organisatorisch gemakkelijker maakt. Programmeer de machine voor de uren die voor u het handigst zijn, zodat de was bijvoorbeeld stopt als u tijd hebt om de was meteen te verlengen. Als u uw kleding te lang na het wassen in de machine laat liggen, wordt deze verkreukeld en daardoor moeilijker te strijken, en heeft u de neiging om ze minder aangenaam te laten ruiken.

Er zijn ook machines die de hoeveelheid water die wordt gebruikt aanpassen aan de hoeveelheid wasgoed in elke wasbeurt. Deze optie kan een voordeel zijn als u moet fietsen met een lagere belasting, bijvoorbeeld in het geval van delicate stoffen.

Er zijn ook andere extra functies waarmee u rekening kunt houden bij de keuze van de machine, zoals functies voor het verzachten van de kleding, het verminderen van vouwen, gemak van doorgang, anti-allergene behandeling, geluiddemper, halfcirkelstop, voorwas, zelfreiniging van de tank, blokkering voor kinderen, detectie van anomalieën, enz.

5. Let op het interieur

Bij de keuze van een wasmachine moet u ook de materialen die er deel van uitmaken evalueren. Kijk eens binnen: wat voor soort vat heeft de machine? De meest voorkomende componenten zijn email, roestvrij staal en vezels. Roestvrij staal is het materiaal dat een grotere weerstand tegen reinigingsmiddelen en temperatuur mogelijk maakt, wat resulteert in een grotere duurzaamheid. De vezel is een lichter maar iets kwetsbaarder materiaal. Glazuur is meestal de meest economische optie, hoewel het meer vatbaar is voor de acu.

https://www.ny400.nl/