Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Wat voor merk is Wahl en waarom koop je deze producten bij de kappersgroothandel?

Het merk Wahl

Mensen die al enige jaren een tondeuse of andere haartrimmer gebruiken, kennen het merk Wahl beslist. Al meer dan 25 jaar levert Wahl duurzame producten op het gebied van knippen, trimmen en haarverzorging. Wahl is zowel online als bij de kappersgroothandel verkrijgbaar. 

Producten

Wahl staat voornamelijk bekend om het leveren van apparaten zoals baardtrimmers, tondeuses, krultangen en straighteners; dit merk verschilt bijvoorbeeld met andere fabrikanten van bijvoorbeeld kleinere accessoires zoals krullers en elastieken. Waar Wahl nog meer in uitblinkt is de verkoop van de Cutek Stijltang. Deze tang is voorzien van een keramische coating en een instelbare temperatuur. In tondeuses vindt u onder andere een snoerloze variant.

Onderhoud

De meeste gebruiksvoorwerpen dienen eens in de zoveel tijd onderhouden te worden. Al zijn de producten van Wahl van zichzelf al stevig, duurzaam en betrouwbaar gemaakt; toch verdienen de producten af en toe geolied te worden. Op alle producten die niet aan slijtage onderhevig zijn, geldt een garantieperiode van 2 jaar. Vanzelfsprekend gelden hierbij enkele voorwaarden. Extra opzetkammen, accu’s en snijmessen van de apparaten zijn los verkrijgbaar. Er is speciale onderhoudsolie te koop, evenals Wahl Ice Spray dat helpt tegen roest.

Kleuren

Naast de vele varianten die u vindt in de producten van Wahl, vindt u veel verschillende kleuren. Zo zijn er apparaten in het geel, blauw, grijs, bordeauxrood en champagnekleur. Daarnaast wordt er veelal gevarieerd met combinaties in voorgaande kleuren. De Wahl ETI Turbo Dryer Fohn is onder andere leverbaar in de kleuren paars, lila, lichtgroen, lichtblauw, roze en helderrood.

Waar te koop

U kunt uw kappersbenodigdheden van Wahl online bestellen, maar dit mag beslist alleen nadat u de producten heeft gezien. Wanneer u zeker weet dat een bepaalde online winkel de juiste producten levert, is dit natuurlijk uw eigen keuze. Bestellen via de kappersgroothandel is echter betrouwbaarder. In de groothandel weet u wat u in handen heeft; een apparaat bestaat uit zoveel onderdelen, dat het meer dan praktisch is dat u goed voorgelicht wordt. Vooral wanneer u weer eens iets nieuws gaat proberen. Want Wahl staat niet stil!

http://groothandelkappers.nl/