Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Wast u uw auto zonder water?

Nee? Wij van Eco Green Auto Clean zijn ervan overtuigd dat u dit wel gaat doen als u met eigen ogen kunt zien wat het resultaat is bij het gebruik van onze producten. De Freedom producten zijn biologisch afbreekbaar, zorgen voor een beschermlaag en zorgen voor enorme besparing van water. Het auto wassen zonder water wordt in Amerika door Google ingezet om de auto’s van hun campus mee te wassen. Ook zij zijn overtuigd van de geweldige werking van onze ecologische producten op het gebied van auto wassen. Niet alleen uw auto maar elk voertuig kan met onze producten worden behandeld. Waarom zou u wassen met onze producten en niet gewoon in de wasstraat en/of met water en sop?

  • Geen verspilling van water
  • Milieuvriendelijk
  • Eenvoudig in gebruik
  • Overal te gebruiken
  • Gegarandeerd geen krassen
  • Bescherming voor uw lak
  • Verbluffend resultaat!

Laat u overtuigen en ervaar zelf hoe het is om te wassen zonder water. Hieronder leggen wij een scenario uit waarom onze producten zo handig zijn in het dagelijkse gebruik:

“Stel u heeft uw auto volledig gewassen met Eco Green Auto Clean en een vogel poept de dag erna op uw lak. U baalt enorm en heeft in uw geval geen zin/tijd om uw auto weer door de wasstraat te rijden en/of een emmer water te halen om de vogelpoep eraf te boenen. In ons geval pakt u een van onze micofiber doeken (volledig uitwasbaar op 40 graden), en freedom one en veegt binnen 1 veeg de vogelpoep eraf. Uw lak wordt beschermt en door directe verwijdering van de vogelpoep beschadigd uw lak niet.” 

Dit is een van de velen scenerio’s waar Eco Green Auto Clean een grote rol kan spelen in duurzaam autorijden. Per wasbeurt betaald u veel minder (1,00 euro per wasbeurt) dan bij conventionele manieren van auto wassen zoals bijvoorbeeld de wasstraat.

Voor meer informatie bekijkt u onze website : http://www.ecogreenautoclean.nl, of neemt u een kijkje in onze webshop http://www.ecogreenautoclean.nl/shop.

http://www.ecogreenautoclean.nl