Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Waar vind ik comfortabele jassen voor rolstoelgebruikers?

Niet iedereen realiseert het zich, maar een jas dragen kan voor iemand die in een rolstoel zit heel oncomfortabel zijn. Doordat u op de jas zit, kunt u zich vaak nauwelijks bewegen. Gelukkig is er nu een oplossing: u kunt nu speciale jassen voor rolstoelgebruikers kopen. Die zijn kort aan de achterkant maar juist langer aan de voorkant. Hierdoor kunt u gemakkelijk bewegen, ideaal als u de rolstoel zelf voortbeweegt. De langere voorkant zorgt ervoor dat u het minder snel koud krijgt. Een jas voor rolstoelgebruikers kopen geeft u de mogelijkheid om het hele jaar door lekker naar buiten te kunnen ondanks dat u een lichamelijke beperking heeft.

Modieuze damesbroeken ook voor oudere dames

Ook als u wat ouder wordt, wilt u zich modieus blijven kleden. Robell broeken in de lijn Marie kopen is dan een optie. Deze broeken hebben een elastieken band. Hierdoor kunt u ze gemakkelijk aan en uit trekken. U hoeft geen ingewikkelde sluitingen los of vast te maken. Ideaal als u een reumatische aandoening aan uw handen heeft. Robell broeken in de variant Marie kopen biedt u bovendien de mogelijkheid om uit een ruim assortiment te kiezen. Ze zijn er in bescheiden tinten, maar ook met een uitbundige print. U kunt dus zelf bepalen waar u voor kiest. Koop een maatje groter dan uw gebruikelijke maat voor optimaal draagcomfort.

Online winkelen voor hippe seniorenkleding

Ook steeds meer ouderen shoppen online. Dat hebben ze bij Seniorenkleding.nl goed begrepen. Hier kunt u Robell broeken in de lijn Marie kopen wanneer u wilt. U bekijkt het assortiment in de webshop en maakt uw keuze. Dat geldt natuurlijk ook als u jassen voor rolstoelgebruikers wilt kopen. Ook die vindt u online. U hoeft de deur niet uit, want uw bestelling wordt binnen enkele dagen thuisbezorgd. Zoals bekend mag u op afstand gekochte artikelen thuis beoordelen en passen. Bevalt de aankoop niet dan mag u deze altijd terugsturen.