Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Voor iedere activiteit een ander radiostation

Eindelijk schijnt het zonnetje weer en kunnen we weer zonder jas naar buiten! Ga jij weer eens een paar kilometer hardlopen, een flinke wandeling maken of zonnen in de tuin? Ook als je nog bezig bent met de laatste loodjes voor de studie zo vlak voor de vakantie of nog een aantal taken moet afwerken voordat je er écht op uit kunt, is het mogelijk om even te genieten van de warmte en het zonnige weer. Door het thuiswerken neem je de laptop namelijk gewoon mee naar buiten om daar verder te gaan met het afwerken van de takenlijst. Bovendien kun je bij iedere bovengenoemde activiteit een passend radiostation aanklikken op Radioguide.fm om de optimale stemming voor de actie te behouden. Ben jij benieuwd welke radiozender op dit moment past bij jou? Lees het hieronder!

1. Sporten in de zon

Heb jij de zomer in je bol, maar moet je nog wel even werken aan je summer body? Dan zullen de radiodeejays van Q music of Slam FM je daar graag een handje bij helpen door de grootste dancehits allertijden te draaien! Met een flinke portie enthousiasme en internetradio in je oren zul je geheid een extra kilometer kunnen rennen en een stap dichter bij je doel zetten. Bekijk dus snel Radioguide.fm en begin met sporten.

2. Studeren in de tuin

Zit het sporten in het park of genieten op het strand er voor jou nog niet in, doordat jij je nog moet richten op het behalen van al je studiepunten dit jaar? Verplaats dan naar de tuin en zet er rustiger genre aan op Radioguide.fm om tijdens het studeren geconcentreerd te blijven. Zo behalen sommige studenten hogere resultaten door klassieke muziek op de radio luisteren, dus aarzel vooral niet om het gehele aanbod aan radiozenders te bekijken op de website van Radioguide.fm!

https://www.radioguide.fm/