Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Verkoop uw product door goede foto’s!

Wat kan Peter Pors Zakelijke Fotografie voor u betekenen?

 

Bedrijf:

  • bedrijfsfotografie

  • productfotografie

  • autofotografie

  • pakket foto’s + adverteren

Bedrijfsfotografie is een manier om uw bedrijf te presenteren aan potentiële klanten die op uw website kijken. Ik maak foto’s van uw bedrijf, van uw manier van werken, van de collega’s, van de werkvloer, wat u dan ook maar wilt laten zien aan de kijker op internet. Door open en eerlijke, mooie foto’s te publiceren krijgt men een gevoel van welkom op uw site (en dus in uw bedrijf!)

Bij productfotografie wordt uw product / service vastgelegd op de gevoelige plaat. Dit doe ik op een professionele manier waarbij uw product de aandacht krijgt die het verdient. Die foto’s geven een helder beeld aan potentiële klanten over wat u doet en wat u levert. Met andere woorden: u kunt laten zien wat de klant van u krijgt. Hierdoor wekt u vertrouwen en begrip op bij uw publiek.

Autofotografie is mijn specialisme. Mensen die op internet naar hun nieuwe auto zoeken, zijn niet fysiek bij die auto aanwezig. Ze kunnen dus niet voelen en ruiken hoe die auto is. Om de mensen tóch een perfect beeld te geven over hoe de auto is, hoe die eruit ziet van binnen en van buiten, moeten er puike foto’s gemaakt worden. Zúlke foto’s dat de mensen nieuwsgierig worden naar uw auto, en direct bellen om een afspraak te maken voor bezichtiging en proefrit. Dan heeft u de helft al binnen!

Ik kan desgewenst ook uw product of auto op de foto zetten en adverteren voor u. Daardoor heeft u minimale lasten en alle voordelen van een goed en helder geadverteerd en gefotografeerd product! Informeer naar de mogelijkheden.

 

Particulier:

U moet niet denken dat mijn werk zich beperkt tot bedrijven, want ook voor u als particulier kan ik veel doen. Heeft u bijvoorbeeld de zolder vol met spullen “die ooit nog eens verkocht moeten worden”? Ziet u op tegen ‘mensen aan de deur’, ‘afpingelende chagrijnen’, ‘mensen die terugkomen omdat het niet goed is’, of welke andere tegenwerping dan ook? Pak de telefoon en bel mij voor een compleet pakket ‘fotograferen en adverteren’. Ik maak foto’s van uw spullen, adverteer het voor u en zet daarbij mijn eigen contactgegevens neer. Resultaat: uw verkoopt uw spullen zonder dat u er de lasten van heeft!

Ik kan bijna elke soort fotografie voor u verzorgen, tegen een schappelijke prijs. Ik ben erg flexibel en ben altijd bereid een speciaal aanbod voor u te maken! Neem contact met mij op voor een op maat gemaakte offerte.

http://www.peterpors.nl