Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Verhuisbedrijven met een eigen opslag, wel of niet doen?

Wanneer je gaat verhuizen heb je al genoeg aan je hoofd. Het laatste waar je je dan zorgen over wilt maken is of je spullen wel veilig in de opslag staan nietwaar? Verschillende verhuisbedrijven bieden daarom naast verhuisdiensten ook een opslagservice aan. Jouw inboedel wordt dan op hun eigen locatie opgeslagen totdat de nieuwe woning of het nieuwe bedrijfspand klaar is. Is dat verstandig? Of kun je beter zelf een opslaglocatie benaderen en zelf je spullen opslaan? In dit artikel alle voors en tegens. Maak daarna zelf je keuze.

Voordelen van het uitbesteden van opslag in de regio Roosendaal

Opslag in Roosendaaluitbesteden bij een lokale verhuizer heeft als voordeel dat je vaak gebruik kunt maken van een uitgebreide dienstverlening. Desgewenst kun je zelfs de complete verhuizing uit handen geven. Van het inpakken van je spullen bij jou thuis, het transport van je spullen naar de opslag in Bergen op Zoom, Roosendaal of een andere locatie in de regio, tot het vervoeren en netjes uitpakken van je spullen op de nieuwe plek van bestemming. Bij een verhuisbedrijf met het Erkende Verhuizers keurmerk ben je bovendien zeker van een veilig transport en wordt er zorgvuldig met je kostbare inboedel omgegaan.

Waarom je zelf je opslag zou regelen

Die is vrij simpel. Wanneer je het zelf regelt is het een stuk goedkoper. Je betaalt bij verhuisbedrijven voor het gemak. Je hebt maar één bedrijf nodig en hoeft zelf in principe niets meer te regelen. Maar daar betaal je natuurlijk wel voor. Een andere reden is dat je meer keuze hebt wanneer je de opslag zelf regelt. Opslag in Etten-Leur kan bijvoorbeeld een stuk goedkoper zijn of je krijgt meer waar voor je geld. De keuze ligt uiteindelijk natuurlijk bij jou en jij moet je prettig voelen bij je keuze.