Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Twinkly kerstverlichting

Van de Twinkly kerstverlichting wordt iedereen vrolijk. De LED-lampjes zijn zo in te stellen dat ze passen bij ieder interieur, bij elke kamer en bij iedere gelegenheid. Je kunt de lampjes aansturen via de gratis app op jouw telefoon. Op deze manier kan je lekker vanuit je luie stoel alle Twinkly kerstverlichting aan- en uitschakelen. Verder kun je in de app ook instellen hoe jouw kerstverlichting eruitziet. Lees snel verder om meer te lezen over de slimme verlichting! 

 

Wat is Twinkly kerstverlichting? 

Twinkly is een merk dat slimme kerstverlichting op de markt brengt waarmee je jouw kerstboom, gevel of wand op een unieke manier kan verlichten. Ieder LED-lampje is afzonderlijk aan te sturen en te personaliseren. Dit kan je doen via de app op jouw telefoon of tablet. In deze app kun je ook timers instellen, de verlichting aan-en uit schakelen en nog veel meer makkelijke handelingen uitvoeren. 

 

In de collectie van Twinkly vind je gordijnverlichting, ijspegelverlichting, vlaggenmast verlichting en een string light. In totaal zijn er wel 16,7 miljoen kleuren om jouw Twinkly kerstverlichting mee te laten stralen. Op deze manier is er voor ieder wat wils. 

 

De verlichting van Twinkly is geschikt voor zowel binnen als buiten. Dit komt doordat de lampjes een beschermingsniveau van IP44 hebben. Dit betekent dat je de lampjes met een gerust hart buiten kan ophangen. IP44 houdt in dat de verlichting spatwaterdicht is. Dit is dus ideaal voor als je in jouw voor- en achtertuin ook een gezellige kerstsfeer wilt creëren. 

 

Hoe werkt Twinkly kerstverlichting?

Om op een gemakkelijke manier gebruik te kunnen maken van jouw Twinkly kerstverlichting, is het erg handig om meer te weten over de app waarmee je de verlichting kunt besturen. Hieronder lees je een uitgebreid stappenplan zodat je meteen op de goede manier aan de slag kan gaan. 

 

  1. Download de Twinkly app

  2. Sluit de verlichting aan op jouw netwerk

  3. Hang de verlichting op

  4. Customize de verlichting naar jouw smaak

  5. Verbind meerdere apparaten

  6. Zorg dat de lampen aangaan wanneer jij wilt 

  7. Synchroniseer met de muziek

 

Met de app op jouw telefoon of tablet bepaal je dus allemaal precies hoe je het wilt hebben. Dit kan je allemaal vanuit je luie stoel doen. Hiermee ben je klaar voor een onvergetelijke kerstperiode! 

 

 

https://kerstverlichting.nl/winkel/gevelverlichting/lichtgordijnen/twinkly-gordijnverlichting-15-x-21-meter/