Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Toepassingen van achteruitrijcamera’s

Achteruitrijcameras kunnen een grote meerwaarde bieden voor jouw veiligheid in het verkeer. Ze geven je meer achterzicht, zorgen voor meer zicht op de dode hoek of geven hulp bij het parkeren. Dit in het geval van gewone persoonswagens, maar zeker bij grotere voertuigen of aanhangers aan de wagen zijn ze onmisbaar om zich veilig in het verkeer te kunnen begeven. Inhalen, achteruit rijden, invoegen en parkeren is geen makkelijke opgave met een truck of een caravan achter je auto, maar dankzij een achteruitkijkcamera worden deze handelingen pak makkelijker.

 

Voor allerlei soorten toepassingen bestaat de beste achteruitrijcamera, enkele van die toepassingen zijn de volgende:

Draadloze achteruitrijcamera voor een caravan of paardentrailer: door het gebruik van draadloze zenders kan elke achteruitrijcamera ook draadloos werken, ze zijn makkelijk monteerbaar en geven een erg goed bereik, ook zijn ze speciaal storingsvrij zodat het signaal steeds gegarandeerd blijft. Daardoor zijn ze dus perfect voor de toepassing bij caravans of trailers.

Ook voor de bestelbus is er de perfecte achteruitrijcamera. Hier is het ook geen overbodige luxe om er een te hebben, het extra zicht kan helpen bij het achteruit rijden en het voorkomen van schade door slecht zicht. Ook tijdens het rijden is de camera een meerwaarde, dan is het ook prettig om meer zicht te hebben en zo vooral op de dode hoek.

Voor een bakwagen of vrachtwagen, voor landbouwvoertuigen of voor grondverzet: voor deze professionele voertuigen liggen de eisen nog net iets hoger voor de camera en monitor. Daarvoor zijn de meeste camerasystemen ook uiterst geschikt, de monitoren worden getest tot 10G aan mechanische vibraties en het systeem is op zowel 12 als 14 volt te gebruiken. De camera’s zijn waterdicht, verwarmd en hebben goed nachtzicht zodat ze in alle omstandigheden te gebruiken zijn.

Ook voor beter kunnen deze systemen prima gebruikt worden door de waterdichtheid en extra hulp bieden bij het aanmeren.

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl