Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Tegels

Bent u op zoek naar tegels? Contacteer dan eens EuroStone in Booischot. Zij zijn specialist in tegels, maar ook in natuursteen, parket en laminaat. Qua tegels kan u kiezen uit verschillende modellen. Wij bieden volgende tegels aan:

  • Madeira Negro
  • Grafito
  • Cathedralis Portale
  • Avenue Chambers

Iedere tegel heeft zijn eigen kenmerk en karakteristiek. De Madeira Negro is een perfecte imitatie van een oude parketvloer. Zeer eenvoudig in onderhoud en zeer goed qua prijs / kwaliteit. Deze wordt zeer veel gekozen door onze klanten. De Grafito is dan eerder een kopij van een nieuwe parket. Deze zal de vrouw des huizes aangenaam vinden omdat deze zeer makkelijk te dweilen is. Om u een idee te geven, beide kosten minder dan 45 euro per vierkante meter. 

Eurostone is jaarlijks op zoek naar nieuwe leveranciers, zowel in het binnen- als in het buitenland. En dat allemaal om een zo breed mogelijk gamma tegels aan te bieden. Laat onze experts u begeleiden in uw keuze. Het aanbod is enorm en zij staan u graag bij met hun deskundige raad en advies. Bezoek zeker onze showroom over maar liefst twee verdiepingen. Er is uiteraard een ruime parking voorzien en wij zijn alle dagen op tot 18u, van maandag tot zaterdag. Op feestdagen kunt u ons ook bezoeken. Wij doen dan een uurtje later open maar zijn nog steeds tot uwer beschikking tot 18u s’ avonds. EuroStone, uw partner voor tegels.

http://www.eurostone.be/tegels