Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Slagroompatronen voor je feestje

Lachgas is tegenwoordig ontzettend populair, maar wil je dat kunnen gebruiken dan heb je wel slagroompatronen nodig! Deze patronen zijn gemaakt van rvs, werken niet verslavend en zijn in Nederland vrij te verkrijgen. Wel dien je er natuurlijk wel zelf voor te zorgen dat je je bewust bent van de risico’s die hieraan vastzitten, en dat je op de hoogte bent van de veilige manier van inhaleren.

Wat bevatten slagroompatronen?

Slagroompatronen, ook wel lachgaspatronen genoemd, bevatten N20 wat functioneert als drijfgas. Dit gas bestaat uit zuurstof en stikstof, waarbij er meer stikstof in een patroon zit dan zuurstof. Deze stof is erg licht en dat zorgt ervoor dat het de lucht in spuit zodra het patroon geopend wordt. Lachgas staat erom bekend dat je erg vrolijk wordt wanneer je dit inademt, vandaar ook dat het vaak wordt gebruikt op feestjes.

Grote of kleine bestelling

Wil je voor je aankomende feestje graag slagroompatronen bestellen, dan ben je bij de website van slagroompatronengroothandel aan het juiste adres. Niet alleen verkopen zijn patronen in grote en kleine doosjes, ze hebben ook lachgas tanks in het assortiment. Heb je al vaker lachgaspatronen besteld en was je tevreden over een bepaald merk? Dan is de kans groot dat deze ook hier te vinden zijn. Naast universele patronen verkopen zij namelijk ook horeca, Kayser, Sparkwhip, Freshwhip en Mosa slagroompatronen.

Ook voor andere benodigdheden zit je hier goed. Zo zijn er XL gekleurde ballonnen te koop voor lachgas, maar ook zwarte ballonnen, vulnippels, flavour whip en vip crackers. En wil je meer dan 20 dozen in één keer bestellen? Dan word je geadviseerd om contact op te nemen via de telefoon of contactpagina, zodat je een vrijblijvende offerte aan kan vragen. Daarnaast profiteer je daar bovenop ook nog eens van de Wholesale prijs.

 

 

 

https://slagroompatronengroothandel.nu/