Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Probleem bij het kiezen van uw haarproduct

Hallo beste lezer,

 

Iedere vrouw, en waarschijnlijk ook een hele hoop mannen, kennen het probleem van het uitzoeken van het perfecte haarproduct. Dit is namelijk niet zo gemakkelijk als het lijkt. Bij het kiezen van het perfecte haarproduct moet u namelijk aan verschillende dingen denken. Uiteraard is niet ieder product geschikt voor iedereen alleen al vanwege de prijs. Bovendien heeft iedereen een ander soort haartype. Er zijn mensen met dik grof haar die graag een shampoo en conditioner willen gebruiken waarmee hun haar wat dunner en gladder wordt gemaakt. Maar mensen met dun haar zijn vaak juist op zoek naar een product waarmee meer volume kan woren gecreëerd kan worden. Het is dus maar net de vraag wat voor haartype je hebt. Hieronder volgt een klein lijstje met haartypes en de beste producten hiervoor

 

  • Dik en grof haar. Het is dan vaak de bedoeling dat het haar door middel van shampoo conditioner en serum glad en soepel wordt gemaakt. Je zou hiervoor de producten van Schwarzkopf kunnen proberen.
  • Veel haar. Als je vooral weet van jezelf dat je erg veel haar hebt moet je eigenlijk zo min mogenlijk spulletjes gebruiken in je haar. Kies daarom voor een milde shampoo, geen conditioner maar wel een fijne serium die het haar iets vettig maakt zodat het wat ‘minder lijkt’.
  • Weinig haar. Heb jij dat haartype waarbij je gewoon niet zo veel haar hebt dan vind je dat waarschijnlijk heel erg lastig. Mensen met weinig haar willen altijd juist zo voor de dag komen dat ze erg veel haar hebben. Dit is echter heel erg moeilijk en bij het gebruik van te veel producten op weinig haar kan het al snel lijken dat het haar vet is. Zorg er daarom voor dat je een volumieuze shampoo gebruikt van bijvoorbeeld Wella, en föhn vervolgens je haar met een klein beetje versteviging er in.
  • Dun haar. Dun haar is ook niet altijd fijn. Hoewel je met dit haartype nooit last zult hebben van een pluizenbol, is het toch altijd erg veel werk om er wat moois van te maken. Dun haar wordt snel vet en dat wil natuurlijk niemand. De producten van Goldwell zijn ideaal voor dit haartype!
  • Extra lang haar. Voor extra lang haar heeft Andrelon de perfecte oplossing voor perfecte puntjes. Niet duur en zeker het proberen waard.
  • Gekleurd haar. Ook voor het gekleurde haar heeft Goldwell de perfecte producten. Zeker het proberen waard en de prijs valt ook zeker niet tegen.

Ik hoop dat je wat hebt aan deze tips. Meer tips zijn natuurlijk altijd welkom.

 

Succes met je haar!

http://www.groothandelkappers.nl/kappersproducten