Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Powerboat varen in Scheveningen

Powerboat varen in Scheveningen

Over de powerboat
Houd je van snelheid en water en ben je niet gevoelig voor de golfslag op zee? Dan is powerboat varen in Schevingen iets wat je zeker eens moet gaan proberen! Powerboat varen wordt ook wel RIB varen genoemd. De boten die worden gebruikt zijn erg geschikt om in de branding te varen door de sterke bodem en het grote drijfvermogen. Deze boten worden vaak gebruikt door reddingsbrigades.

Geweldige ervaring
Maar powerboat varen doe je uiteraard ook voor je plezier. De wind door je haren, het water dat overal naartoe spettert en het gevoel dat je vliegt wanneer de boot loskomt van het water. Klinkt als een geweldige ervaring toch? In de haven wordt er rustig gevaren, maar op open zee gaat het gas helemaal open en kun je genieten van de vrijheid die je voelt wanneer de boot over het water scheurt.

Adrenalinekick
Het strand in Scheveningen is uitermate geschikt voor deze activiteit. Een ritje met een powerboat is niet zomaar een stukje varen, het is een ware belevenis. De snelheid zorgt voor een enorme adrenalinekick en je zult er geen genoeg van kunnen krijgen.

Veiligheid voor alles
Voordat je in Scheveningen aan boord van de powerboat gaat, word je uitgebreid geïnstrueerd en voorgelicht. Daarnaast word je voorzien van een reddingsvest en zorgt het personeel ervoor dat het tochtje met de powerboat zo veilig mogelijk verloopt. Want het is natuurlijk niet de bedoeling dat er ongelukken gebeuren. Na afloop van de rit word je uiteraard weer veilig in de haven afgezet waarna je al je vrienden en familie kunt vertellen over de fantastische ervaring die je hebt meegemaakt.

In groepen en individueel
Powerboat varen in Scheveningen is uitstekend geschikt als uitstapje met een groep, maar kan ook individueel geboekt worden. Uiteraard alleen voor de echte durfal.

http://www.rib-actie.nl/

Gerelateerde artikelen

Kabelmanagement door Human Office

houtskeletbouw

Leer omgaan met chronische pijnklachten