Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Partner in logistiek en transport

Iedereen bestelt wel eens een product online. Wie herkent zich niet in de persoon die lekker een avondje gaat bankhangen en online kleding shopt. Misschien is wel net je favoriete merk in de uitverkoop en koop je een aantal shirts en broeken, omdat die altijd zo fijn zitten. Vaak is je pakketje binnen een dag al bezorgd en kun jij genieten van je nieuwe aankopen. Maar wat is er in de tussentijd allemaal gebeurd, nadat jij op de knop ‘bestellen’ hebt geklikt? VPD weet daar alles vanaf, want bestellingen en leveringen hebben alles te maken met logistieke planningen en distributie.

Vanuit het distributiecentrum zorgt VPD er voor dat dat de dagelijkse afhalingen en leveringen voorspoedig lopen. Door de 24-uursefficiëntie weet VPD uitstekende kwaliteitszorg te bieden binnen België en Luxemburg. Onze chauffeurs kennen de kneepjes van het vak en vertegenwoordigen ons bedrijf. Zij zullen uw zware goederen, die groot zijn van omvang, met zorg vervoeren naar de klant en uitstekende service leveren. Wanneer de klant dit wenst, kunnen onze chauffeurs de goederen binnen afleveren en indien nodig ook installeren. Als er bijvoorbeeld elektronica is besteld, dan kunnen onze medewerkers deze aansluiten op schakelaars. Ook bedden kunnen onze medewerkers feilloos monteren wanneer dit gewenst wordt.

Zoek jij ook een partner, wanneer het aankomt op Logistiek en transport? Wij helpen je graag bij de distributie van goederen en werken met excellente chauffeurs en vrachtwagens. Door onze ervaring en kennis weten wij als geen ander hoe er met logistieke problemen omgegaan moet worden en hoe transportverloop geoptimaliseerd kan worden. Bovendien kun je te allen tijde onze chauffeurs volgens tracking en tracing en is ons distributiecentrum uitstekend bereikbaar. Klinkt dit als muziek in je oren en ben je op zoek naar een partner zoals wij? Neem dan contact op met VPD.

https://www.vpd.eu/