Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Ontwikkel je kernkwaliteiten met de coaching en workshops van Je Bent Meer

Ieder persoon heeft talloze mogelijkheden om alles uit het leven te halen dat er in zit. Accepteer jezelf, des te meer heb je een ander te bieden. Loop je tegen zaken aan of wil je bepaalde vaardigheden verbeteren, dan ben je bij Je Bent Meer op de goede plek. Je Bent Meer maakt persoonlijke groei eenvoudig en inspirerend.

Wij helpen jou het volgende te bereiken:

-Grenzen stellen en kiezen voor jezelf

-Effectiever communiceren met jezelf en anderen

-Jezelf accepteren en van jezelf houden

-Inzicht in je eigen gedrag en functioneren

-Je innerlijke kracht ontdekken om doelen te realiseren

-Meer plezier in je werk

Je bent meer leert jou wat je werkelijk wilt 

Stagneer je? Heb je last van faalangst, of weet je niet wat je wilt? Of wil je beter leren communiceren? Dan ben je bij Je Bent Meer aan het goede adres. Je Bent Meer biedt verschillende vormen van coaching aan. Kies voor persoonlijke coaching als je je op persoonlijk gebied verder wilt ontwikkelen. Wil je juist op professioneel gebied groeien? Dan is de zakelijke coaching heel geschikt voor jou.

Ook kun je bij Je Bent Meer diverse trainingen volgen. Er is bijvoorbeeld een training Mindfulness. Deze training duurt 5 weken en leert je om meer in het hier en nu te leven, beter geconcentreerd te zijn en meer rust in je hoofd te hebben. Daarnaast zijn er de workshops Effectief Communiceren en Kernkwaliteiten en de training Body & Mind Language.

Ben jij gemotiveerd, nieuwsgierig naar jezelf en wil je op ontdekkingsreis? Neem dan meteen contact op.

http://www.jebentmeer.nl