Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Onroerend goed zonder zorgen met Bolck Makelaar Zevenaar

Nu de woningmarkt weer aantrekt, neemt de druk op de woningmarkt weer toe. Woningen worden weer boven de vraagprijs verkocht en kopers voelen de concurrentiestrijd met andere geïnteresseerden.

Het aan- of verkopen van woningen en bedrijven is echter voor de meeste mensen iets wat ze niet al te vaak doen. De kans dat je iets over het hoofd ziet is dus enorm. Hoe voorkom je in een gespannen markt dat je een transactie sluit waar je spijt van krijgt? Door iemand in te schakelen om je bij te staan. Iemand die met verstand van zaken adviseert en zich niet laat leiden door emotie. Die iemand is Bolck Makelaar Zevenaar.

20 jaar ervaring

Bolck Makelaar Zevenaar is al twintig jaar de makelaar en taxateur in de regio De Liemers, Arnhem en de Achterhoek. Deze regio omvat zowel een stedelijke als een agrarische omgeving, wat leidt tot een behoorlijke diversiteit in de vragen van onze klanten. Daarom heeft Bolck Makelaar Zevenaar , behalve in de aan- en verkoopbegeleiding van woningen en bedrijven, ook gespecialiseerd in de agrarische sector.

Zo hebben we een breed netwerk opgebouwd en zijn we dé expert als het gaat om taxaties van agrarisch en landelijk vastgoed. Daarbij kijken we niet alleen naar de “stenen”, maar ook naar aanverwante zaken, zoals agrarische productierechten.

Ook kunnen we helpen bij WOZ-bezwaarschriften en onteigeningszaken. Dergelijke zaken, waarbij je te maken hebt met de overheid, zijn soms best heftig. Je hebt immers te maken met een tegenpartij die veel macht heeft. Met Bolck Makelaar aan je zijde sta je dan net even wat sterker.

Familiebedrijf

Bolck Makelaar Zevenaar is een echt familiebedrijf. Wij werken vanuit onze liefde voor het vak en werken altijd vanuit persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid. Een vaste contactpersoon hoort daar (uiteraard) bij.

Benieuwd naar onze dienstverlening? Neem dan contact op voor een afspraak. Mail ons, of bel: 0316-52 41 28

https://www.bolckmakelaardij.nl/