Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Onder mode

Ondergoed bestaat in vele kleuren en vormen. Voor zowel mannen als vrouwen. Mannen dragen vaak een boxershort of een slip. Dit zijn vaak simpele onderbroeken die voldoen aan het belangrijkste aspect voor een man; comfort. Mannen kiezen voor comfort, want als iets niet lekker zit zullen zij zich de gehele dag ongemakkelijk voelen. Vrouwen daarentegen kiezen vaak voor mooi ondergoed, zij kunnen dan bijvoorbeeld een hipster, slip of string nemen. Dit zorgt ervoor dat rondingen van een vrouw goed uitkomen in het ondergoed. Vrouwen vinden teven comfort zeer belangrijk, daarom dragen zij ook ondergoed dat lekker zit. Het ondergoed wordt dan ook gemaakt van verschillende materialen om comfort te kunnen combineren met zeer mooi ondergoed, zodat de vrouw zich op haar gemak voelt en tegelijk er heel mooi uit kan zien.

Een zeer gewaardeerd stuk ondergoed is de string, dit ondergoed zit tussen de billen van de vrouw, het is een soort ondergoed van weinig materiaal. In het Engels is string een Thong, want de betekenis is anders dan in het Nederlands. In Nederland wordt er wel zeker gedoeld op de betekenis van string, omdat dit touwtje betekend en het ondergoed vrijwel alleen uit een touwtje bestaat. Maar ook mannen vinden een string zeer mooi omdat de man al van nature is aangetrokken tot de billen van een vrouw. Vroeger in de prehistorie keken mannen naar de achterkant van een vrouw om te zien om zij al vruchtbaar waren.

Een webshop dat zeer mooie lingerie aanbiedt is Lola-Lou, het aanbod van deze webshop is zeer speciaal te noemen, zo is er tal van onder mode. Deze mooie onder mode zijn tevens gemaakt door designers, waardoor deze er nog mooier uit zullen zien op het vrouwelijk lichaam. Deze lingerie is niet goedkoop, maar het is wel speciaal en voor de vrouw het zeker waard om in het bezit te hebben.

http://lola-lou.com/