Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe producten – 123Kartonnen Dozen

Nieuwe producten – 123Kartonnen Dozen.

 

In de webshop van 123Kartonnen Dozen zijn allerlei nieuwe producten toegevoegd. Het assortiment van de webshop was al zeer uitgebreid maar door de nieuwe producten worden er nog meer onderdelen gedekt. In dit artikel zullen verschillende nieuwe producten worden uitgelicht en ook worden toegelicht waarom deze zo handig zijn.

 

Het eerste artikel wat nieuw is toegevoegd zijn de boekverpakkingen. De naam zegt het natuurlijk al; deze verpakkingen zijn uitermate geschikt voor het verzenden van boeken, folders, kalenders en andere platte voorwerpen. Door ze te verzenden in een platte doos bent u ervan verzekerd dat de platte voorwerpen in goede staat aankomen bij de ontvanger. De items die verzonden worden kunnen door de doos als het ware omwikkeld worden en zijn daarom helemaal rondom beschermd. Een handig pluspunt van de doos is dat deze is voorzien van een zelfklevende afsluitstrip en daarom is er geen tape nodig om de doos te sluiten. Als de boekverpakking wordt geleverd bij de ontvanger kan hij makkelijk worden open gescheurd door de afscheurstrip. Er zijn veel verschillende maten beschikbaar dus voor bijna elke zending is wel de juiste maat beschikbaar.

 

Een ander nieuw artikel in de webshop van 123Kartonnen Dozen zijn de gerecyclede  verzendzakken. De zak is gemaakt van 80% gerecycled consumentenafval. Dit is ook te zien aan de zak want elke zak is bedrukt met de tekst “rethink, reduce, reuse and recycle”. De zak kan goed gebruikt worden voor het verzenden van kleding. Elke zak is voorzien van een unieke barcode en kan op deze manier gemakkelijk gebruikt worden om te scannen en aan elke zak de prijs- en voorraad informatie aan te koppelen.

 

Het derde product wat is toegevoegd aan de webshop van 123Kartonnen Dozen zijn de golfkarton bakken. De bakken zijn stansdozen die snel en gemakkelijk in elkaar gevouwen kunnen worden. De bakken zijn in verschillende maten beschikbaar. Waar wel rekening mee gehouden moet worden is dat de bakken enkel beschikbaar zijn zonder deksel, wanneer deze worden geplaatst in een ruimte waar het wat stoffig kan zijn wordt het niet aangeraden. De artikelen die in de doos zitten zouden dan wat vies kunnen worden.

 

Er zijn nog meer nieuwe artikelen toegevoegd aan de webshop, maar dit zal volgen in een andere blog.

 

Neem gerust een kijkje in de webshop van 123Kartonnen Dozen, mocht u vragen hebben over de nieuwer proucten kunt u altijd contact opnemen met het team van 123Kartonnen Dozen.

 

Wij zien uw bestelling graag verschijnen!