Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Natuurlijk hondenvoer voor de gezondheid van uw hond

Vandaag de dag wordt het voor uw huisdier belangrijk om gezond en goed te eten. Er zijn veel andere soorten onderdelen brokken beschikbaar die iets duurder zijn. Wel zijn die brokken erg gezond en hebben vaak extra supplementen die bijvoorbeeld goed zijn voor het hart of voor de huid bijvoorbeeld. Zodoende wordt er veel reclame gemaakt voor Natuurlijke hondenbrokken. Natuurlijke hondenvoeding van Denkadog is zo’n voorbeeld van natuurlijk hondenvoer.

Wat zit er allemaal in natuurlijk hondenvoer?

Hondenvoer wat natuurlijk geproduceerd is, is natuurlijk heel gezond voor uw hond. Zo zitten er al geen kunstmatige stoffen in de brokken. Ook zijn er nog extra dingen uitgehaald waardoor je een van de puurste brokken hebt die je maar kunt hebben. Er zijn bijvoorbeeld geen kunstmatige geur, kleur of smaakstoffen aan toegevoegd. Bovendien zijn de brokken zo geproduceerd dat er ook geen antioxidanten, conserveermiddelen en vreemde of exotische ingrediënten in zitten. De natuurlijke hondenbrokken hebben behalve deze kunstmatige dingen ook een laag  zout- en eiwitgehalte. Dit komt ten goede van de nier-, hart- en leverfunctie die natuurlijk van levensbelang zijn. Een te hoog eiwit- of zoutgehalte kan namelijk leiden tot hart- en nierklachten, wat op oudere leeftijd zelfs catastrofaal voor uw hond zou kunnen zijn.

 

Ten slotte zijn er nog een paar toevoegingen in de brokken waardoor natuurlijk hondenvoer voor uw hond ook zo goed is. Zo zijn de natuurlijke hondenbrokken erg krokant wat vooral lekker is voor uw hond, hebben de brokken een fragiele structuur, blijven de tanden schoner en kan de spijsvertering beter zijn gang gaan waardoor uw hond een erg goede ontlasting heeft.

 

Waarom heeft u het dus nodig?

De belangrijkste reden voor natuurlijk hondenvoer is dat het erg gezond is voor uw hond. Het risico van voedselverrassingen is bijvoorbeeld erg klein in vergelijking met supermarktartikelen. Dit komt omdat de brokken in de supermarkt zo goedkoop mogelijk worden geproduceerd. Natuurlijk Hondenvoer kan natuurlijk ook volledig worden aangepast aan de behoeften van uw hond. Je kunt je hond nu bij elke maaltijd laten genieten van een heerlijke en vooral gezonde maaltijd.