Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Meer licht op uw donkere zolderkamer

Kwieq heeft een nieuw platform gelanceerd waar u snel en eenvoudig een geschikte specialist voor het plaatsen van een dakraam. Daarnaast kan het MKB bij ons terecht voor effectieve online marketing oplossingen die direct resultaat opleveren.

Kwieq nader toegelicht

Vandaag de dag vindt u alles op het internet. Dit is handig, maar ook verwarrend, want hoe weet u nou dat u te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf? Bij Kwieq vindt u enkel ervaren en erkende dakraam experts indien u een dakvenster wilt laten plaatsen of op zoek bent naar een professional voor het repareren van uw dakramen. Wij selecteren de bedrijven namelijk op prijs-kwaliteit verhouding voordat zij in ons bestand worden opgenomen. Op deze manier bent u gegarandeerd van vakmanschap. Wij bieden u de mogelijkheid om het aanbod bij u uit de buurt naast elkaar te leggen, zodat u een passende aanbieding vindt.

Gerenommeerde dakraam specialisten

Door uw website goed vindbaar te maken op het internet, zorgt u ervoor dat potentiële klanten u makkelijk kunnen vinden. Het internet biedt vele kansen voor het MKB, maar meestal hebben bedrijven niet genoeg kennis om hun pagina in de zoekmachines te positioneren. U kunt hiervoor een marketingbureau inschakelen. Dit kost u echter veel geld. Kwieq positioneert uw pagina in de zoekmachine van Google tegen een scherp tarief. Zo kan de consument voortaan uw website makkelijker vinden. U bent een expert in dakramen, wij in online marketing. Bij het onderdeel ‘Uw bedrijf op Kwieq’ leest u meer over onze werkwijze. Stelt u zich eens voor, u woont in Leeuwarden, typ ‘dakraam Leeuwarden‘ in en u krijgt direct een aantal opties aangereikt. Kwieq brengt vraag en aanbod bij elkaar. In ons portal vindt u altijd spoedig een vakkundige specialist om uw dakvenster te installeren, repareren of vervangen. Interesse in deelname? Vraag meer informatie aan op Kwieq.nl

http://dakraam.kwieq.nl