Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Mediator uit Maastricht

Helaas gaan mijn vrouw en ik van elkaar scheiden. Het gaat zo gewoon niet meer verder. Daarom zijn wij begonnen met het zoeken van een mediator uit Maastricht. Wij wonen namelijk in deze hoofdstad van Limburg. En het zou natuurlijk heel erg fijn zijn om daar dan ook een mediator te kunnen vinden. Zodoende hoeven wij allebei niet ver te reizen daar naartoe.

Buitengewoon Mediation Maastricht

Toen wij het tegen enkele mensen vertelden, dat we een echtscheiding gingen aanvragen, raden sommigen direct aan om het te laten regelen door een echtscheidingsmediator. Zodoende zijn wij op het internet gaan zoeken. En al gauw kwamen wij uit bij Buitengewoon Mediation. De website zag er heel erg betrouwbaar uit. Ook stonden er vele reviews op van anderen, allemaal net zo lovend en positief over hen. Dit moest dus wel een heel goede zijn! Daarnaast zagen wij ook dat zij het erg belangrijk vinden dat kinderen goed uit de echtscheiding komen. Iets wat bij ons ook hoog in het vaandel staat! Wij hebben namelijk twee kinderen. En wij vinden het verschrikkelijk voor hen dat we van elkaar gaan scheiden. Toen wij contact met hen opnamen, hoorden wij dat we in verband met de nog minderjarige kinderen ook een ouderschapsplan moesten gaan opstellen, met daarin allerlei regeltjes zoals bedtijden voor de kinderen en hoeveel tijd te besteden aan huiswerk etc. Dit om ervoor te zorgen dat het allemaal de opvoeding ten goede komt. En niet dat bij de een bijvoorbeeld veel meer mag dan bij de ander.

Echtscheiding geregeld

Wij zijn direct een paar dagen daarna bij hen langsgegaan in Maastricht. En de juiste klik was er gelijk. Daarom schoot het regelen van de echtscheiding dan ook erg op. Inmiddels is alles afgehandeld. En daarvoor willen wij Buitengewoon Mediation dan ook hartelijk danken.