Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Lekker in je vel

Iedereen doet zijn best om goed voor de dag te komen. Helaas is er voor de dertig plussers een extra uitdaging bijgekomen in de vorm van rimpels. Door invloed van de zwaartekracht in combinatie met een minder elastische huid krijgt men last van de losse huid. Omdat de huid los zit zit je dus ook wat minder goed in je vel. Helaas is de bron van de eeuwige jeugd nooit ontdekt maar er zijn wel een aantal alternatieven verkrijgbaar.

De tv-reclames worden gedomineerd door cosmetica bedrijven die adverteren met allerlei beloften waarbij je je vraagtekens kan zetten. Ook anti-rimpel cremes zijn een veelbesproken product tussen de programmas door. Deze cremes zijn vaak voorzien van een stofje wat met de naam Q10 door het leven gaat. Dit stofje zorgt voor een tijdelijke zwelling onder de huid. Door de zwelling valt de rimpel minder op en lijkt het dus resultaat te geven. Een nadeel is dat dit maximaal een werking heeft van ongeveer 3 uur. Voor echt resultaat dien je dus te blijven smeren. Dit is een dure hobby voor vrij weinig resultaat.

Een oplossing die minder tijdelijk is, staat in de medische wereld ook wel bekend als Rhytidectomie. De meeste van het gewone volk kennen deze eerder onder de naam Facelift. Bij een facelift snijd men er op los in het hoofd en probeert men overtollig vet en weefsel te verwijderen. De kosten zijn erg hoog en het zelfde geld voor het risico.

Gelukkig is er een mogelijkheid voor rimpels verwijderen zonder operatie. Dit alternatief is een veilige oplossing, de liquid facelift. Zo een dergelijke rimpelbehandeling is een stuk goedkoper dan een operationele facelift en werkt langer dan anti rimpel cremes. Helaas heerst er in Nederland een taboe op botox, al merk je dat steeds meer mensen dit taboe proberen te doorbreken.

http://faceland.nl/