Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Kou in de zomer, warmte in de winter

De zomer komt eraan en dat betekent zwoele zomeravonden, warme stranddagen en koude ventilatoren. We houden zo veel mogelijk de gordijnen dicht, zodat de warmte niet via de ramen het huis opwarmt. Desondanks is het vaak onbegonnen werk, want via de kieren van de kozijnen dringt de hitte het huis binnen, waardoor we in huis ook geen verkoeling meer kunnen vinden. Ventilatoren lijken dan gelukkig dé oplossing te zijn voor ons warmteprobleem, maar ook dat is slechts een tijdelijke uitkomst. Wanneer we de hoge energierekening namelijk zien, moeten we toch op zoek naar een nieuw alternatief.

Gelukkig is dat alternatief er! Direct Een Kozijn is specialist op het gebied van kunststof kozijnen met een hoge isolatiegraad, waardoor je in de zomer kan genieten van een koel huis en in de winter van warmte in de woonkamer. Hoewel deze kunststof kozijnen al aardig in de buurt komen van een ideaal, wordt het nog beter. Direct Een Kozijn heeft namelijk een Kozijnen configurator ontworpen, waarmee jij het perfecte kozijn in een handomdraai kan samenstellen. Via een handig keuzemenu kun jij de afmetingen aangeven van het kozijn en de kleur ervan bepalen. Ook kun je kiezen voor een dikker profiel en indiceren welk type glas bijgeleverd moet worden. Zo kun je een keuze maken voor een draaikiepraam, maar heb je ook keuze in vast glas of een vaste vleugel.

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en ziet het ernaar uit dat je dé oplossing voor jouw isolatieproblemen gevonden hebt? Neem dan snel een kijkje op de website van Direct Een Kozijn en begin met het samenstellen van jouw ideale raamkozijn! Ook als je er even niet uitkomt, kun je gerust contact met ons opnemen om antwoord te krijgen op al jouw vragen over het online kozijnen bestellen, het productieproces of andere onderwerpen.

https://directeenkozijn.nl/