Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Kaneel Banket per post!

Brievenbusbanket.nl

Kaneel Banket:

Bestel nu ambachtelijk gebakken Kaneel Banket het laat het per post bezorgen. Wij hebben ons gebak zo ontworpen dat het in brievenbus doosjes past en dus geleverd wordt door de brievenbus. Het voordeel is dat de ontvanger hiervoor nooit thuis hoeft te blijven en op de bezorger hoeft te wachten, wel zo makkelijk. Ons Kaneel gebak per post is gebakken met extra kaneel granulaat korrels door het deeg heen en over de bovenkant heen gestrooid waardoor het een prachtige kaneel smaak explosie geeft.

Meer soorten gebak per post:

Bij brievenbusbanket.nl hebben we nog meer soorten gebak per post. Namelijk; Haagsche Hopjes Banket, Walnoot Sinaasappel Banket en Chocolade Banket. Alle soorten zijn met passie ontwikkeld en ambachtelijk gebakken. Als u niet kan kiezen kunt u ook een combinatiebox nemen met twee tot vier soorten in hetzelfde doosje dat door de brievenbus past.

Thuiswerk Cadeautje:

Het perfecte thuiswerk cadeautje voor uw personeel of collega’s is een gebakje per post van brievenbusbanket.nl. Na onderzoek kwamen we tot de conclusie dat thuiswerkend personeel voornamelijk het sociaal contact mist van de werkvloer. Nu kan de situatie helaas nog even een tijdje duren, dus wat is er nou leuker dan een gebakje per post ontvangen met een persoonlijke boodschap van de team manager of collega waardoor er toch aan je wordt gedacht. Voor grote bedrijven en orders kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice zodat we samen naar een mooi pakket kunnen kijken.

https://www.brievenbusbanket.nl/20-kaneelbanket