Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

houtskeletbouw

Kies nu voor 3bouw

Ervaren specialisten aan het werk

U kan op beide oren gerust slapen aangezien uw bouwproject in ervaren handen is. De werknemers van 3bouw zijn meer dan 30 jaar actief bezig met houtskeletbouw. Onder hun ervaren toezicht zijn reeds meer dan 3000 huizen in houtskelet gebouwd. “3bouw” bouwt nu de huizen voor de kinderen van onze vroegere klanten. Bouwen met 3bouw is bouwen met de Belgische pioniers van de houtskeletbouw.

Kennis

“3bouw” staat voor vaklui die hun vak door en door kennen en zullen u vanaf het begin tot het einde persoonlijk begeleiden in de bouw van uw woning van de toekomst. Dankzij de lage energiewoning zal u het verschil serieus voelen in uw portefeuille. De isolatie in alle binnen- en buitenwanden verzekeren u van een lage factuur.

Snel en droog

Door de uitstekende voorbereiding van uw dossier is het mogelijk om uw woning op korte tijd te realiseren. Door de droge bouwmethode is er weinig bouwvocht aanwezig. Het opbouwen van een houtskeletwoning is dus minder afhankelijk van het weer. Uw huis kan op een week tijd wind- en waterdicht zijn.

Kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring weten wij maar al te goed wat het betekent kwaliteitsvol te bouwen. Op lange termijn zal kwaliteit altijd het verschil maken, zowel voor klant als aannemer. Goedkoop is nog steeds synoniem voor duurkoop. Niet enkel onze materialen zijn van de beste kwaliteit, maar ook de verwerking moet kwaliteitsbewust door ervaren vaklui gebeuren. Door de lage kostenstructuur en een goede organisatie, kunnen wij budgetvriendelijker werken dan verschillende  concurrenten van ons.

http://www.3bouw.be/houtskeletbouw/