Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Hoe kun je een kamer op een originele manier veranderen?

De meeste mensen kiezen er voor om hun (woon)kamer(s) regelmatig te veranderen. Sommige mensen doen dit wel om de 4 of 5 jaar. Ze halen nieuw meubilair in huis en kiezen er voor om de wanden een nieuwe kleur te geven, maar soms zijn mensen na de zoveelste verandering even inspiratieloos. Wellicht zit je in zo’n situatie. Graag geven we je dan een aantal tips. Heb je al eens een fraaie muursticker geprobeerd? Het grote voordeel van een muursticker is dat je deze snel kunt bevestigen en wanneer je de muursticker weer zat bent kun je deze net zo goed en zo snel verwijderen.

Mogelijkheden met muurstickers

De mogelijkheden van muurstickers zijn groot. Voor babykamers zijn muurstickers met dieren populair. Ook muursticker die in het donker oplichten (de zogenaamde glow in the dark stickers) zijn leuk. De natuur kun je ook in huis halen door een boommuursticker te plaatsen op de muur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Helemaal omdat je bij sommige producenten van muurstickers ook eigen foto’s kunt laten afdrukken en deze op de muur kunt (laten) plakken.

Stickers voor op de muur

Uiteraard hoeft dit niet alleen voor in huis te zijn, want je kunt net zo goed een boommuursticker in je eigen kantoor laten aanbrengen. Zo kun je je saaie kantoor opvrolijken. Belangrijk, want wanneer je vaak op kantoor bent zit je vaak wel zo’n 5 tot 8 uur in een saai kantoor. Door de muren te decoreren met mooie stickers verfraai je je kantoorruimte en zo wordt een dagje werken op het kantoor toch een stukje dragelijker.

http://www.stickerparadijs.nl