Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Gratis platform voor bedrijven

Gratis promotie platform voor bedrijven

Voor bedrijven in de horeca en entertainment sector is het erg belangrijk om een goede promotiecampagne te voeren. Naamsbekendheid is super belangrijk. Nederland heeft een groot aanbod aan uitjes, wisselend van een high tea, tot survivaldagen, tot zwemarrangementen. Maar hoe zorg je er nou voor dat klanten jouw aanbod vinden? Hoe trek je klanten naar jouw bedrijf en niet naar die van de concurrent? Door jouw activiteit op www.uitjesaanbod.nl te plaatsen, vinden potentiële klanten je sneller en stijgt het aantal boekingen voor jouw activiteit.

Hoe het werkt

Je kan als bedrijf jouw aangeboden uitstapjes zélf op het platform van de website van uitjesaanbod plaatsen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Dat geeft jou de mogelijkheid om je uitje voordeliger te maken. Door er een korting aan te hangen, maak je de activiteit aantrekkelijker voor je klanten. Daardoor boeken ze eerder bij jou, dan bij je concurrent die geen korting kan aanbieden. Het aantal reserveringen zal flink toenemen nadat je jouw activiteit online hebt geplaatst.

Opbrengsten

Je hoeft als bedrijf dus niet te betalen om je uitje online te zetten. En wat zeker zo leuk is, je ontvangt de volledige opbrengst van jouw aanbieding. Wij houden daar geen percentage aan over. Dus je hoeft niet bang te zijn, dat een deel van de opbrengst van jouw arrangement in onze zak verdwijnt. En als je volgeboekt bent, haal je je activiteit ook weer van het platform af. What you see is what you get. Wacht daarom niet langer en bekijk of uitjesaanbod ook voor jouw onderneming aantrekkelijk is.

https://www.uitjesaanbod.nl