Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Graag zo snel mogelijk je rijbewijs halen?

 

Dan ben je bij de snelst groeiende  Rijschool Almelo aan het juiste adres, vanaf 16,5 mag je bij ons  beginnen. Je wordt toegewezen aan een van onze 8 instructeurs, deze instructeur  is de gehele rit jouw instructeur. tenzij die een keer ziek is dan kun je tijdelijk een andere krijgen. Je doet examen in de auto waarmee je ook gelest hebt. Moeite met een schakelbak, of hebt u al heel wat lessen gehad maar geen vooruitgang? Misschien is een automaat dan wat voor u. Bij is ons kunt u daar ook gewoon in afrijden. Let wel op met dit rijbewijs mag je niet in een schakelbak rijden.  

Pakket bepalen

Welk pakket neem ik? In  Principe bepaal je dat nooit zelf. Bij je eerste rijles bepaalt je examinator welk pakket je krijgt. Die bepaalt door middel van je gedrag en de rijervaring die je wellicht al hebt, of in ieder geval te herkennen is. we hebben in totaal 6 verschillende pakketten. Bij elk pakket zit een examen in. Slaag je de eerste keer niet, dan is het 2e examen op eigen kosten. Daarnaast is het zo dat je bij ons een theorieboek krijgt met luister disk. Heb jij nou moeite met het halen van je theorie ? Dan kun je bij ons gewoon opgeven voor extra theorielessen, hier zijn overigens geen kosten aan verbonden. Mocht je nou lessen overhouden aan het eind van de rit, dan krijg het geld van die lessen gewoon terug. 

Speciaal Rijbewijs 

Heb jij al een rijbewijs, en wil je naast een auto ook een ander voertuig besturen? Dan  kan dat uiteraard ook bij ons. Bij rijschool Almelo bieden wij ook motorrijlessen aan. Maar ook kleinere dingen zoals het rijden met een aanhanger, dit bewijs kun je met een beetje geluk binnen een dag halen. Maar ook grotere personenauto’s en tractoren, bieden wij rijlessen aan.