Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

GeoDynamics internationaal

De Tour Amical is een TSD-rally. TSD is de akorting van Time Speed Distance. De bedoeling is dat de voertuigen een afgesproken gemiddelde snelheid proberen te rijden. Rijden ze sneller of trager, dan krijgen ze strafpunten. De snelheid van de wagens wordt telkens gemeten op bepaalde punten langsheen het parcours. GeoDynamics heeft een systeem bedacht waardoor de manuele metingen langs het parcours overbodig worden.

Tour Amical is een plezante tocht door Spanje met oude wagens van minstens 25 jaar oud. De Tour Amical zal opnieuw samenwerken met GeoDynamics. Tour Amical zal deze keer met 160 auto’s naar America vertrekken. Deze wagens zullen de oostkust van Florida, New York, Daytona, de Blue Ridge Mountains, Palm Beach, Washington, het Oude Zuiden, de Savannah, Miami, enz… bezoeken. Daarom hebben ze de naam ook gewijzigd naar Tour Americal. Elke wagen zal opnieuw een blackbox van GeoDynamics hebben. De afgelegde weg wordt geregistreerd en worden doorgestuurd naar onze servers hier in Belgie. Ontdek vlug hoe ons track and trace systeem werkt. Alle vrienden en leden van de familie kunnen op deze manier de Tour Americal volgen vanuit hun luie zetel thuis.

De wagens zijn zeer oud. Sommige zijn ouder dan 50 jaar en kunnen dus al eens in panne vallen. Dankzij ons gps systeem brengt dit geen enkel probleem met zich mee. Wanneer de wagen in panne zou vallen en hulp nodig zou hebben, weten we perfect waar de wagen zich bevindt. We kunnen dit allemaal realtime online volgen. In totaal zullen de wagens bijna 2500 kilometers afgelegd hebben in minder dan 8 dagen. Dat maakt een gemiddelde van 300 kilometer per dag, overwegend langs smalle wegen. Een serieuze opdracht met andere woorden! In totaal zullen ze maar liefst 9 staten doorkruisen met hun voertuig, absoluut een unieke ervaring voor iedere chauffeur. Sterrenchef Wout Bru doet ook mee aan de race, hij is een van de 120 deelnemers.

http://www.geodynamics.be/oplossingen/track-and-trace