Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Gan R en Gan 356 RS 3x3x3

Veel mensen hielden van de Gan R. Het was een goede treshka, die goed draaide en niet veel waard was. Toch had ze gebreken. Gan bracht een tweede versie uit en noemde deze Gan 356 RS 3x3x3.

In feite zijn er hier 2 belangrijke wijzigingen. Het eerste dat meteen opvalt, is het kleurenschema. Het is veel helderder geworden en komt nu overeen met de kleurstelling van de topmodellen.

De tweede verbetering zit al binnenin verborgen, onder de centrale kap. Gan veranderde het stemmingssysteem om op het numerieke systeem te lijken. De moer heeft 2 actieve standen, op de derde kan de moer worden verwijderd. Er worden geen reserveonderdelen meegeleverd. Dit is een beetje vreemd, aangezien de 2-positie duidelijk niet genoeg is. Maar aan de andere kant betaalt u bij het kopen alleen voor de kubus en niet teveel voor accessoires.

Maar om de prijs op hetzelfde niveau te houden, moest Gan enkele concessies doen. Het raakte de doos. Nu is het zo eenvoudig mogelijk. Je zult niet meer hetzelfde plezier beleven aan het uitpakken van de kubus als bij hun andere modellen.

Dit is een heel degelijk model. Als je nog nooit Gan-puzzels hebt gespeeld, maar altijd al wilde, raden we je zeker de Gan 356 PC 3x3x3 aan. Zo’n aankoop is een goed begin om de fabrikant te leren kennen! – Meer informatie over

 

kubus kopen

 

https://breinbrekers.be